-
Podobna zawartość
-
Przez Agroostrow
Witam
mam problem z moim John deere 5090r
po odpaleniu ciągnika wszystko jest okej przez jakąś minutę, po czym zaczyna świrować tzn. Kontrolki główne 1,2,3 zaczynaja się świecić i kontrolka nr 1 od góry , obroty spadają do zera oraz nie da się jechać , co chwilę się resetuje i da się jechać ale po przejechaniu 1m znowu to samo ma ktoś pomysł od czego zacząć?
załączam zdjęcie
-
Przez hunter871
Witam zakupiłem nowego 5m coś mi się wydaje ze silnik dziwnie chodzi proszę o poradę czy silniki serii 5 m tak dziwnie pracują jakiś dziwny odgłos z przodu silnika od strony chłodnicy nie mam z czym porównać posiadam 6125m i tam silnik równiej pracuje
-
Przez Kamilos2521
Pojawia sie kod błędu ECU 2630.15 pozniej 2630.16 i pozniej zapala sie stop 2630.00. Model ciągnika 6210R. Jak rozwiązać problem? Mial ktoś coś podobnego?
-
Przez Agroostrow
Witam , posiada ktoś może schemat elektryczny do jd 5090r? , dałby Radę ktoś podesłać ?
-
Przez wabrzek
Wiatam mam Emke 2011 r. Program naprawczy na zawór hydrauliki jest zrobiony ale na bzyczenie pompy nie miało to wpływu. Czy ktoś wie jak wyciszyć ten dźwięk. Modele po 2012 maja cicho w kabinie a przed liftem masakra.
-