Skocz do zawartości

dziewczyna wtrącajaca się w nie swoje sprawy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Pisałeś głupoty i dobrze to wiemy obaj bo przecież nie jetes tak głupi żeby tego nie wiedzieć..  więc nie doradzaj jak nie potrafisz... Czemu   zapraszasz na pw? .. Bo wiesz że możesz się ośmieszyć pisząc publicznie i tego się boisz.... 😋

Takie zaproszenie to insynuacja że masz wiedzę.... A jej nie masz i tyle... 

Tak robią prawnicy 

Żadna mnia wielkości nie jest potrzebna aby sprawdzić czy wystąpiła susza w danym rejonie... 😁😁😁😁

Dobranoc Boguś ☺️

• Haha 1
Opublikowano

Lemik zrobiłeś z siebie durnia i musi boleć... 😁😁😁

Który to już raz? 🤔

Pa.... do następnego poślizgnięcia chłopaki... 😁😁😁😁

Ah jak ja lubię takich" bystrych "jak woda w klozecie....🤣 

Opublikowano
10 godzin temu, Qwazi napisał:

Witajcie. Troszkę się wtrącę w temat. Alimentów na dziecko nie unikniesz. Na jego matkę to już nie jest ani proste ani oczywiste. Ona musi nie mieć możliwości uzyskiwania dochodu, aby mogła skutecznie uzyskać alimenty. Na ten moment powinieneś wystąpić do sądu o ustalenie spotkań z dzieckiem. Jedna ważna rada: rób wszystko, żeby nie zdarzyła się sytuacja, że ona wezwie Policję i podczas interwencji wyjdzie na to, że w jakikolwiek sposób jesteś agresywny ( chociażby słownie) bo to może Ci wszystko pokrzyżować. Oboje macie pełnię władzy rodzicielskiej we wszystkich jej obszarach ale sądy zwykle przyznają opiekę nad dzieckiem matce, co jest niejako naturalne. Zatem jeśli pojedziesz do dziecka a ona nie będzie Ci pozwalała się z nim spotkać to Ty wezwij policję. Nie awanturuj się i nic jej nie mów. Grzecznie poczekaj na policjantów i im wszystko przedstaw. Oni to udokumentują i już masz jeden argument po swojej stronie. Jeśli potrzebujesz jakichś podpowiedzi prawnych to odezwij się do mnie na priv, podam Ci telefon i pogadamy. Wtedy Ci wyjaśnię skąd pochodzi moja wiedza

Ja jestem w stanie mu poradzić. Myślę, że nawet sporo

to jest podstawa -cos jak elementarz,tak kazdy normalny ma postepowac??

ktorys ma watpliwosci co do tego ???

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

to jest podstawa -cos jak elementarz,tak kazdy normalny ma postepowac??

ktorys ma watpliwosci co do tego ???

Tak. To podstawa. Więcej tutaj pisać nie należy. To są indywidualne problemy. Żeby jakoś skutecznie komuś wskazać sposób działania trzeba z nim pogadać i porządnie rozeznać się w sytuacji. Wtedy można cokolwiek próbować wskazywać

Opublikowano

Ja zapros na pw i doradzaj i udawaj fachowca .. 🤣tak jak zapraszasz w innym temacie i udajesz znawcę a doisz 10 litry od krowy.... 😋😁😁😁

Spieprzyła ci pewnie  baba co by mnie nie dziwiło nawet. 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ja zapros na pw i doradzaj i udawaj fachowca .. 🤣tak jak zapraszasz w innym temacie i udajesz znawcę a doisz 10 litry od krowy.... 😋😁😁😁

Spieprzyła ci pewnie  baba co by mnie nie dziwiło nawet. 🤔

Dzień dobry Boguś☺️. Jak Ci się spało?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Naucz się czytać.... Wiem że dupke ci ściska i temu już nie rozumiesz co czytasz... 😋

Zara znowu będziesz w Jeleniewie mnie szukał 😁😁😁😁 już tam wszystkie Jarki i Bogdany podejrzane są 🤔🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Ja tam zawsze wierzę w pierwsze posty, kiedy człowiek jest zielony a nie gdy nauczy się forumowego cwaniactwa. Sam od pierwszego posta mam ciapka i 2-3 krowy😗

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Eligancko" profesjonalisto "od spraw wszelakich na pw... 😜

Wybacz Boguś, że Cię dzisiaj zaniedbałem, ale cały dzień woziłem gnój i nie chciałem przy, tak niegodnej robocie klikać do Ciebie, żeby nie znieważać Twoich profesorskich koneksji. Mam nadzieję, że dzień miałeś udany. Od razu życzę Ci miłego wieczoru i spokojnej nocy, gdyż mam dzisiaj imprezę i mój stan może nie być godny tego, aby prowadzić konwersację z taką jak Ty, personą

• Haha 1
Opublikowano

A co ty ja tu mam swoich wielbicieli opór.. 😜Nimom czasu dla ciebie ani miejsca na pw.... Wiec wybacz.. 😋

Cieszę się ze się odstresujesz trochi.... Tylko szkoda ludzi co czekają w kolejce na pw. po porady 😭

Opublikowano

wez ogarek zapytaj swojego ulubionego poloniste forum spod kocka czy znaki przestankowe i interpunkcja ma znaczenie,apotem sprobujjeszcze raz przeczytac swoj post ze zrozumieniem. dla mnie jelen z jeleniewaczy baran z baranowa -wszystko jedno, mozesz byc i kolega wieska z filipowa . 😂

tych 55 ha to juz nie ma -musial oddac pol krolestwa za corke niedoleznych starcow-to go boli i temu tu pajacuje...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja bym ci proponował martwić się o swoją bieda brygadę która z gołymi d*pami popchales w świat... 😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

No  masz rację twoja interpunkcja to mistrzowstwo... Ciekawe czy sam rozumiesz co pocisz... 😜

No nima 55ha bo tera mamy 90 ha.... 😁😁😁😁😭

Wpadło od starców 35 ha 🤑

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
24 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

No nima 55ha bo tera mamy 90 ha.... 😁😁😁😁😭

Powiedzieli starcy wyglądając przez okno jak bogdan uwija się na dachu xd