Weronika20 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam mam pytanko do was opłaca się czy mania 1 krowy na produkty mleczne mam 2 h pola i łąkę na siano Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Weronika20
Weronika20 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Przed chwilą, AgroTv napisał: nie nie opłaca się... Dlaczego tak sądzisz
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Na 2 ha to spokojnie 2 sztuki utrzymasz i jak będziesz miała zbyt, to próbuj 😐
robert1226 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, AgroTv napisał: nie nie opłaca się... Bo Polska to poj.......y kraj w którym się nic nie opłaca.
ciemniak Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Pewnie że się opłaca,masz swoje mleko,ser.Tylko jest małe "ale",czy ktoś będzie miał chodzić nad tą krową?Doić ją,przewiązywać,karmić zimą. Czy się ma parę sztuk czy jedną to jest obowiązek.I to jest główny problem.Nie wyjedziesz nigdzie na długo bo zaraz będzie alarm w oborze. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Choruję mi krowa
Jałówka