Skocz do zawartości

Rolnik szuka żony 8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, kris91 napisał:

Znajdź mnie jeszcze Teresę tą od Stasia 😁

Rzadkie imię wśród młodzieży. Na upartego przy dobrych chęciach i odrobinie czasu połączyć kropki to coś by pewnie znalazł :P :P 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, patryk546 napisał:

Stachu powinien byc z pieczarką.

Mem na rozruch:

FB_IMG_1636474937206.jpg

ooooo, Rysiuuuu??

Opublikowano
Dnia 7.11.2021 o 21:32, akooo napisał:

Co one se chłopów nie mogą znaleźć tylko do telewizji iść?

Też mnie to zawsze zastanawiało, jak ładna dziewczyna może chcieć szukać faceta w telewizji i nie może znaleźć w swojej okolicy. Żyłam z tą niewiedzą, aż do tego roku. Cała filozofia polega na tym, że dziewczyny mogły być wcześniej w długoletnich związkach, które nagle się skończyły. A wiadomo, że chodząc do pracy i siedząc w domu to ciężko kogoś poznać, przez co tak sobie wegetujesz i piszesz do facetów z telewizji. A jeśli ktoś powie, że mają wyjść do ludzi lub iść się zabawić to nie każdy lubi chodzić gdzieś sam, a z koleżanką to ciężko nawiązywać nowe znajomości.  Pozostaje jeszcze internet, ale nie każdemu to odpowiada. 

A dowiedziałam się tego przypadkiem, kończąc swój wieloletni związek. I teraz chodząc tylko do pracy i siedząc w domu to raczej ciężko kogoś poznać, nawet nie będąc brzydkim bo jednak z lodówki to ci raczej nowy facet nie wyskoczy. Więc nie ma co się dziewczynom dziwić :) 

Opublikowano
Ate napisał:

Dnia 7.11.2021 o 21:32, akooo napisał:

Co one se chłopów nie mogą znaleźć tylko do telewizji iść?

Też mnie to zawsze zastanawiało, jak ładna dziewczyna może chcieć szukać faceta w telewizji i nie może znaleźć w swojej okolicy. Żyłam z tą niewiedzą, aż do tego roku. Cała filozofia polega na tym, że dziewczyny mogły być wcześniej w długoletnich związkach, które nagle się skończyły. A wiadomo, że chodząc do pracy i siedząc w domu to ciężko kogoś poznać, przez co tak sobie wegetujesz i piszesz do facetów z telewizji. A jeśli ktoś powie, że mają wyjść do ludzi lub iść się zabawić to nie każdy lubi chodzić gdzieś sam, a z koleżanką to ciężko nawiązywać nowe znajomości.  Pozostaje jeszcze internet, ale nie każdemu to odpowiada. 

A dowiedziałam się tego przypadkiem, kończąc swój wieloletni związek. I teraz chodząc tylko do pracy i siedząc w domu to raczej ciężko kogoś poznać, nawet nie będąc brzydkim bo jednak z lodówki to ci raczej nowy facet nie wyskoczy. Więc nie ma co się dziewczynom dziwić :) 

No dobra ale żeby do takich skrajności się uciekać jak tv żeby czyjąś randkę cala Polska oglądała? A jak powiesz czy zrobisz coś głupiego jak to na randce to potem pół Polski memy robi. Juz pomijam fakt ze są to kandydatki i muszą ze sobą rywalizować mieszkając razem.Chora formuła programu. Mało to normalnych portali randkowych gdzie można kogoś poznać?

Opublikowano (edytowane)

kto zupełnie normalny pobiegnie do nieznanej zupełnie osoby i będzie zabiegał o jej względy na oczach tysięcy? no kto?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Każdy sposób jest dobry aby zwiększyć zainteresowanie. Na portalach randkowych też nie brakuje facetów co szukają tylko przygody.a jak zobaczą jeszcze ładna kobietę to już całkiem. A też faceci co mają żony i dzieci. 

• Like 2
Opublikowano
cinek1808 napisał:

Każdy sposób jest dobry aby zwiększyć zainteresowanie. Na portalach randkowych też nie brakuje facetów co szukają tylko przygody.a jak zobaczą jeszcze ładna kobietę to już całkiem. A też faceci co mają żony i dzieci. 

Ale są też normalni. Nie wiem trzeba jakoś wyczuć, rozeznać się. Trzeba postawić na wartości wielu się z tego śmieje ale bez wartości moralnych daleko się nie zajedzie. Pierwsza lepsza burza i wszystko się wali.

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

pobiegnie do nieznanej zupełnie osoby i będzie zabiegał o jej względy

I tu  racja   -,   Dziadek ożenił  się z babcia  - tata z mama  a ja  z obcą  babom  mam się żenić''     

• Haha 1