Skocz do zawartości

Rolnik szuka żony 8

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Ate napisał:

A rozwodnik to gorszy czy chodzi o pośpiech po wcześniejszym sparzeniu się? On miał żonę alkoholiczkę, a ona chyba męża przemocowca (nie dam sobie ręki uciąć czy dobrze pamiętam). A mieszkanie przed ślubem w czym przeszkadza? Przynajmniej wcześniej przywyczaią się do swojego normalnego wyglądu, a nie "odpicowanej" otoczki na spotkaniach. 

Jak nie wiesz to nie pier**l o mężu przemocowcu bo mają czwórkę dzieci i 25 lat żyli razem, akurat go znam i Boguśke też a jak się gdzieś bzdur naczytałeś to zachowaj dla siebie 

Z 5 lat są po rozwodzie i zakonnicą nie była koniec bo za dużo napisze 

A łzy i piękne słówka akurat na mnie nie robią wrażenia 

@Paulina1985

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Ate napisał:

1 godzinę temu, akooo napisał:

Tak tylko że jedni po rozwodzie,drudzy mieszkają przed ślubem razem za przyzwoleniem ojców. Nie dla mnie to.

A rozwodnik to gorszy czy chodzi o pośpiech po wcześniejszym sparzeniu się? On miał żonę alkoholiczkę, a ona chyba męża przemocowca (nie dam sobie ręki uciąć czy dobrze pamiętam). A mieszkanie przed ślubem w czym przeszkadza? Przynajmniej wcześniej przywyczaią się do swojego normalnego wyglądu, a nie "odpicowanej" otoczki na spotkaniach. 

Nie buduje się domu na piasku. Raz się tylko przysiega w kościele jak przysięgę wobec Boga podeptali to każda inna podeptaja jak będzie im wygodnie.

Opublikowano
11 minut temu, akooo napisał:

Nie buduje się domu na piasku. Raz się tylko przysiega w kościele jak przysięgę wobec Boga podeptali to każda inna podeptaja jak będzie im wygodnie.

Nie można ludzi oceniać zero jedynkowo są różne historie życiowe 

11 minut temu, akooo napisał:

Nie można ludzi oceniać zero jedynkowo są różne historie życiowe 

• Like 1
Opublikowano
49 minut temu, Łolek napisał:

Jak nie wiesz to nie pier**l o mężu przemocowcu bo mają czwórkę dzieci i 25 lat żyli razem, akurat go znam i Boguśke też a jak się gdzieś bzdur naczytałeś to zachowaj dla siebie 

Z 5 lat są po rozwodzie i zakonnicą nie była koniec bo za dużo napisze 

A łzy i piękne słówka akurat na mnie nie robią wrażenia 

@Paulina1985 może bym powiedział ale to nie na forum  ale proszę bez podtekstów 

??? jakich podtekstów???? 🤔 i oczym byś powiedział? bo chyba nie jestem w temacie? 🤣 

Ja tam nie chce nic wiedzieć o zyciu zadnego z nich przed programem🥴 Dla mnie to tylko niedzielna rozrywka, a nie rozmyślanie o ich życiach ciągle 😁 

Opublikowano (edytowane)

@Paulina1985nie z twojej strony podteksty zresztą nie istotne 

Też jestem zdania że komentujemy program i jego uczestników a nie ich życie przed 

A dlaczego tobie nie wiem tok mi się powiedziało jak co to już usunolem 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

a ona ukrainka? czy bialorusinka? no nie wiem 🤷‍♀️ bo nie wiem jakiej byla narodowości. w urywkach z programu było z nią online, że rozmawiają...🤷‍♀️ a w programie niedzielnym nawet nie wspomnieli o niej.

Opublikowano
14 minut temu, Paulina1985 napisał:

a ona ukrainka? czy bialorusinka? no nie wiem 🤷‍♀️ bo nie wiem jakiej byla narodowości. w urywkach z programu było z nią online, że rozmawiają...🤷‍♀️ a w programie niedzielnym nawet nie wspomnieli o niej.

Z Mińska była 

• Thanks 1
Opublikowano

Mam nadzieje ze to nie Marek wystawił. Ciekawe czemu sprzedaje

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Pewno do Marka się przeprowadza 

Albo do Staska

do stasia!!!! na jakims zdjeciu obok niego w restauracji siedzi na spotkaniu z innymi uczestnikami z wczesniejszej edycji rolnika, więc...who knows.🤣

• Like 3
Opublikowano

https://echodnia.eu/swietokrzyskie/rolnik-szuka-zony-8-dom-elzbiety-w-grabkowie-na-sprzedaz-zobacz-zdjecia-posiadlosci/ar/c9-15941117. I pomyśleć że Marecek byłby ustawiony do końca życia 😜

Opublikowano

Tak kończą ludzie zadufani w sobie . Pycha zawsze kroczy przed upadkiem.