kontrolka napędu 6900
Przez
maciek916, w John Deere 6x30-8x30
-
Podobna zawartość
-
Przez zyz1o
witam mam takie pytanko jaka może być przyczyna że ciągnik czasami na wolnych obrotach dziwnie pyrka obroty jałowe to 900 a czasami ich nie utrzymuje tylko skaczą poniżej 880 840 i ciągnik pyrka jak by za mało gazu miał czasami wystarczy na gazie ręcznych dać troszkę większe obroty ustawić np 930 i już chodzi normalnie i to nie ma znaczenia czy silnik zimny czy ciepły ktoś ma jakies pomysły ?
-
Przez d4rek
Jest problem z elementem o numerze 3 rok temu wymieniłem, gdyz przepuszczał powietrze teraz znów to samo wiec go wywaliłem i zaslepiłem elementy o numerze 1 i 2. Nie działaja hamulce 2 obwodowe cisnienie jest na złaczach jednak nie działaja hamulce w przyczepie a w jednoobwodowym nie ma w ogóle ciśnienia. Ktoś może pomóc jak to połaczyc bez elementu 3 ??
-
Przez czaku
witam
w 2012 r kupiłem jd 6630 przed zniwami tego samego roku dodanie mocy z 119 na 150 km przez 44 tuning z pod opola wszystko pieknie i kolorowo aż do tego roku kiedy to zaczęła się podnosić temp płynu chłodzącego o ile to nie wiem ale użytkownicy tych ciągników będą wiedziec o czym teraz napiszę znaczy tak od nowośći temperatura oscylowała na 5 kresce w tym roku wiosną w uprawce wskaznik wskoczył na 6 i 7 kreche (oczywisćie tylko w cięzkiej robocie )znaczy się bardziej się nagrzewa ,nie będę pisać że filtry i płyny wymieniane regularnie chłodnice też błysk .jak się zachowują wasze jd te z z chipem podzielcie się opiniami może jakieś rady ?????
-
Przez Adrian4231pl
witam, wszystkich mam dwa pytania
1.czy można dołożyć lamp led na błotnik i słupek w john deere 6930p?
2.jakie lampy najlepsze do john deere 6930p do 80zł żeby nie zakłucały radia i dobrze świeciły?
-
Przez Dawid2212
Witam. Od jakiegoś czasu przód ciągnika co 20 sekund się unosi i opuszcza,ktoś miał taki problem? Dodam że nie dawno była wymieniana kość tlsu . . .
Pozdrawiam
-