Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, Dodi napisał:

268tys najmniejszy model na jesieni w przystępnym wyposażeniu. Wątpię że w ogóle będzie do wiosny dostępny w cebulandii. 

Orientujesz się ile dopłaty za wyższe modele? Chodzi mi głownie o 140 konny ciągnik. 

Też mi obiecywali ze na wiosnę na testy przywiozą 

Opublikowano (edytowane)

Mi też z techmleku  obiecywał że powinien być koniec lutego I że może mi go zaklepac jak chce  kupic

Edytowane przez 80marcin
Literowka
Opublikowano
6 minut temu, Dodi napisał:

Techmlek obiecywał już na jesieni testy. Do tej pory nie ma jej w kraju. Za większy model było jakoś kilkanaście tysięcy więcej. 

Coś mi się kojarzy że zastanawiałeś się nad zakupem maxxuma. Zakupiłeś go czy coś innego? Sam zastanawiam się nad kubota m6, claasem arionem 530, case maxxumem 135 i myślałem jeszcze nad mf 5s ale patrząc w prospekty to nie ta liga jeśli chodzi o osiągi i gabaryty. Dużo mniejszy ciągnik a cenowo wychodzi ponad 300 netto w dość biednym wyposażeniu. Case w konfiguratorze z 43 % rabatem wychodzi w granicach 325 netto z przednium tuzem i womem, amor osi i kabiny, przygotowanie pod szerszy ładowacz, skrzynia 17x16 eco , opony 520 przod , 650 tył i inne bajery. 

Opublikowano (edytowane)

Ciagnik z placu. Zaklepany w grudniu. Amortyzowana os I kabina, skrzynia 24x24, przedni tuz,  trzy pary elektrozaworow, zarządzanie na uwrociach 280 netto

Edytowane przez 80marcin
Literowka
Opublikowano
Dnia 30.01.2021 o 08:11, dawid123l1 napisał:

A Maxxuma 125 ma ktoś może wyceny ? Ja mam na multicontrolera bez osi i tuza za 290 trochę drogo się wydaje 

Ja miałem w grudniu na maxxuma 125 multicontroler przednia oś amortyzowana, tur ,fotel operatora lepszy oświetlenie robocze dodatkowe rok produkcji 2019 340netto

Opublikowano
13 minut temu, forterra11441 napisał:

Kubota M7133, skrzynia 54x27, amortyzacja osi i kabiny, koła 540/650, pompa 152l, przedni TUZ, 4 pary mechanicznych wyjść hydraulicznych - 314 000 zł netto

Oferta do negocjacji czy za tyle zakupiłeś? 

Opublikowano
3 godziny temu, simpleNICKpl napisał:

54x27? co to za skrzynia

Z biegami pełzającymi.

3 godziny temu, krzychu987 napisał:

Oferta do negocjacji czy za tyle zakupiłeś? 

Możliwe, że do negocjacji, mieliśmy ciągnik w naprawie u dilera który od miesiąca sprzedaje Kubotę i znajomy handlowiec tak na szybko zrobił ojcu ofertę. Nigdy nie miałem styczności z tą marką dlatego napisałem cenę tutaj. 

Opublikowano

Nh DC 110, kabina amortyzowana, przedni tuz z obciążnikiem, pompa hydrauliczna ponad 100l, 3 pary wyjść hydraulicznych za 245 tyś. Tuza w zasadzie nie chce za bardzo, więc może coś się jeszcze urwie 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v