Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, soltys48 napisał:

to już lepi👍

jakby co to wiem gdzie mieszka😉

Też się mogę dowiedzieć, żaden problem. Ale pozostańmy w kontakcie 😉

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

A oprócz znaczka to on bardzo od Rav odbiega?

Jak już kogoś stać na zakup mieszkania to może od razu telewizor do salonu???🤭🤭🤭🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ 

https://ans.sklep.pl/monitory-oled/lg-65ee5pc-zakrzywiony-dwustronny-wyswietlacz-65-do-scian-wideo-1x2-1x3-lub-1x4?gclid=EAIaIQobChMIsfDnk4if7wIVg6SyCh2VeQU_EAQYAiABEgKGifD_BwE

W sensie RX? Nie wiem. Nawet w takim nie siedziałem. GS mi się mega podoba ten najnowszy ale ciutek za drogi na mój skromny budżet. 

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Wujo na ravkach jeździ już z 15 lat. Teraz ma tą najnowszą zaebista furka. Jak brać to w automacie moim zdaniem. 

S max takie o ma opinie. Ale ładniejszy jak werso. Badz co badz Japończyk ma taki swój styl, który mnie coraz bardziej porywa. 

Ja mam is-a i co się zorientowałem II generacji jest tylko 3 w powiecie, mój był drugi. Tych starszych jest trochu GSów 5 na cały powiat od najnowszego do najstarszego. Ale w sumie masz rację RX jest dość sporo jak na lexa

Ravke ma w automacie a drugi szwagier kupił też ravke tylko że zwykłą skrzynia

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Ravke ma w automacie a drugi szwagier kupił też ravke tylko że zwykłą skrzynia

A jakiej generacji? Taka koło 2005 roku pamiętam jak ojciec czegoś takiego szukał to w pyte mało miejsca jak na suva miała 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Za uszy i po kopie 🤔🤣

Nie rozpędza się. Mnie będzie dwóch ja i mój brzuch no i sołtys to trzech 🤔😂

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

E e e, nie brykaj 🤣

nie chciej żebym pobrykał na Kurpiach🤪

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

ja sam jak dwóch Grześków😉

Opublikowano

Znajomy opowiadał że tej zimy jego kolega stwierdził że nie będzie odśnieżał zaspy przy garażu bo ma rav 4x4. No i ją rozjeżdżał i rozpychał aż spalił sprzęgło😆. Ale rocznika nie znam.

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

nie chciej żebym pobrykał na Kurpiach🤪

ja sam jak dwóch Grześków😉

To będzie nas czterech 😂 @gregor1284 już w portkach ma pełno 🤔😉 

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Nie zapominaj o dwunastnicy😁

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Znajomy opowiadał że tej zimy jego kolega stwierdził że nie będzie odśnieżał zaspy przy garażu bo ma rav 4x4. No i ją rozjeżdżał i rozpychał aż spalił sprzęgło😆. Ale rocznika nie znam.

Wstyd mi to przyznać ale jednak tfu nazistowskie quattro jest najlepsze. Wszystko jest o kant uja rozbic. Japońce się nie postarali. :(

Przed chwilą, Agrest napisał:

Nie zapominaj o dwunastnicy😁

Ło kurła to czternastu 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

A jakiej generacji? Taka koło 2005 roku pamiętam jak ojciec czegoś takiego szukał to w pyte mało miejsca jak na suva miała 

Ta w automacie z 10r polifcie w dniu zakupu miała 102 tys przejechane i pełen serwis w toyocie od starszego pana pierwszego właściciela.silnik 2.0 benzyna 150 koni.

Druga też jest z 10 r 2.0 150 km tylko słabsze wyposażenie

Opublikowano

Wg mnie najładniejsza ravka. Mega mi się podobają. Wujo taką miał tylko 2.2 diesel porobione na 200 KM ale to sobie fajnie latalo :) 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

W jednej nogawce to cały czas mam pełno 🤣 dobra skończta pierdaczyc. Kończę odcinek na yt muszę być skupiony

Co skończta co? Kloc nogawką już wylatuje 🤔😂

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Wstyd mi to przyznać ale jednak tfu nazistowskie quattro jest najlepsze. Wszystko jest o kant uja rozbic. Japońce się nie postarali. :(

🤔

pseudo terenówka z korei idzie jak dzik nawet po ścieżkach gdzie dosć grząsko

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kończę odcinek na yt muszę być skupiony

na kiblu oglądasz?

Opublikowano

Powiem szczerze że nie znam nikogo co miałby takiego koreańca jak twój.  Nie mam żadnego odnośnika do tego 

Opublikowano

Mi jeszcze nie podchodzą suvy. Ale jak miałbym kupować to mam chęć na infiniti. Ja to taki gadżeciarz trochę jestem ;)

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Wg mnie najładniejsza ravka. Mega mi się podobają. Wujo taką miał tylko 2.2 diesel porobione na 200 KM ale to sobie fajnie latalo :) 

Co skończta co? Kloc nogawką już wylatuje 🤔😂

Gdzie kloc, przesłyszałeś się chyba 🤔

7 minut temu, soltys48 napisał:

pseudo terenówka z korei idzie jak dzik nawet po ścieżkach gdzie dosć grząsko

na kiblu oglądasz?

Ale to rano, gdzie tera z pustym żołądkiem spać 🤣

Opublikowano

A skąd 😂

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Gdzie kloc, przesłyszałeś się chyba 🤔

Opublikowano

Szczerze, dla mnie infiniti jest równie paskudne i mdłe ja porsche 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v