Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Powiedziala kobieta szykujaca się 3 h na spotkanie z przyjaciółką 😉🤣

Nie trafiłeś 😜 3h to ja nawet na spotkanie z księciem bym się nie szykowała xD 

Opublikowano
Przed chwilą, Kallina86 napisał:

Nie trafiłeś 😜 3h to ja nawet na spotkanie z księciem bym się nie szykowała xD 

Ty się lepiej szykuj na porwanie przez rolnika a nie jakiegoś tam księcia 🤣

1 minutę temu, deSilva napisał:

Toż powiedz że dla niej zgolisz,  :P ale nie obiecujesz czy z rozpaczy nie wpadniesz w alkoholizm.   :D

A jak wybierze alkoholizm?

Opublikowano

A kiedy ją będziesz porywał? będę czekał z drugim czarnym powozem dla zmyłki w razie pościgu.   xD

Opublikowano
Przed chwilą, Kallina86 napisał:

Prawie już. Tylko do fryzjera najbliższy termin był na 19 :( 

To dla mnie będziesz szykować się 4 dni😯 Kryste panie to co ja król?🤣

1 minutę temu, deSilva napisał:

A kiedy ją będziesz porywał? będę czekał z drugim czarnym powozem dla zmyłki w razie pościgu.   xD

Tajemnica 😉

Opublikowano

To ja mam lepiej. Moja pani fryzjerka mnie opitoli po godzinach, złota kobieta xD

Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

To dla mnie będziesz szykować się 4 dni😯 Kryste panie to co ja król?🤣

Tajemnica 😉

No trudno chciałem pomóc, ale jak tak, to radź sobie sam, jak Cię dopadną, to i powieszą   :P  za brodę.   xD

Opublikowano

To jak moja broda, no mówię serio  xD

4 minuty temu, deSilva napisał:

No trudno chciałem pomóc, ale jak tak, to radź sobie sam, jak Cię dopadną, to i powieszą   :P  za brodę.   xD

Nikt nie powiesi co się wuja boi🤣

Opublikowano

No gdzie aż tak dlugiej brody to nie mam 🤣 

Co tu podziwiać. Sama natura 🙄

Opublikowano

Podziwiam, że Ci nie przeszkadza. Dobra, możesz to porównywać do włosów. Ale to zupełnie co innego. Brodę masz ciągle na twarzy. Jak np. maseczkę. Maseczka strasznie mnie denerwowała. Nawet jeżeli musiałam ją założyć na kilka minut. 

Opublikowano

Maseczka to i mi przeszkadza. 

Ja pamiętam na kiedy masz fryzjera. Będziesz musiała się pochwalić 😁

Opublikowano

k**wa , prądu nie ma całą noc , tu by doić a jak schłodzić B|

Opublikowano

Do sklepu kupić kilka kg lodów, w reklamówkę i do mleka🤣

Opublikowano
8 godzin temu, soltys48 napisał:

@szymon09875może nas nie sięgnie....

Panowie (bo raczej żadna Pani mi nie pomoże) kto ma brodę i waży +100kg?

Co trzeba?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v