Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

phiii. w rękę to się nie liczy. w nos np, ooo to by się liczyło.

To jak ja by dziś z proboszczem rozmawiał 😯

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, szymon09875 napisał:

Tacy katolicy, w piątek mięsa nie je, w niedziele nie robi, ale seks przedmalzenski to w sumie nie grzech 🤣🤣

I co z tego ? Powiedz to księżom co mają dzieci 

5 minut temu, slawek74 napisał:

może śwagier zajęty nie ma kiedy przetestować 🤪

Głupek 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

To jak ja by dziś z proboszczem rozmawiał 😯

no jak to jak? chyba i tak nie trzeba go obwąchiwać? 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Życie w celibacie omija te problemy szerokim łukiem...

Fakt, ale tak wygląda polski kościół.

Jest wzmianka że jak już spróbujesz i będzie dziecko to masz się ożenić z tą panną 

No, a jak nie będzie dziecka?

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

I co z tego ?

Głupek 

To z tego że to jest bardzo śmieszne, stosowanie sie wybiórczo do przykazań. 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

W dzień tylko chorzy leżą... 

Niby tak ale jakoś tak coraz mniej chęci mam i ochoty na wszystko. Spać się chce ciągle. W nocy przerwa nieraz i nie uśniesz za ch... Czasem nawet po 8h snu i tak w dzień się chce.

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

no jak to jak? chyba i tak nie trzeba go obwąchiwać? 🤔

By se pomyślał co jeszcze 

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

W rękę mnie capnał.  

I co nie będziesz dzisiaj mógł walić kon.. 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Fakt, ale tak wygląda polski kościół.

No, a jak nie będzie dziecka?

To z tego że to jest bardzo śmieszne, stosowanie sie wybiórczo do przykazań. 

A to nie wiem dokładnie, musiałbym poczytać 

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

I co nie będziesz dzisiaj mógł walić kon.. 🤭

A wisz, ja nie muszę takich praktyk uskuteczniac , ale po twoej zawzietosci widać że robisz to bardzo często 🤭 

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Niby tak ale jakoś tak coraz mniej chęci mam i ochoty na wszystko. Spać się chce ciągle. W nocy przerwa nieraz i nie uśniesz za ch... Czasem nawet po 8h snu i tak w dzień się chce.

Ba to ja tak mam już dawno 🙊

Opublikowano

Nie wiem czy ksiadz mial juz wyjebke czy jakas aktualizacja była, ale kiedys przy spowiedzi ksiadz zapytal czy ją kocham ii poważnie myślę o niej i ze jesli tak to nie tak źle 🤣  

A to nie wiem dokładnie, musiałbym poczytać 

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ba to ja tak mam już dawno 🙊

Depresja chłopaki. Na konsultacje gdzie trzeba 

Opublikowano

@danielursus3p dzieciaku Ty to chyba jak ten z forum gołą babę w necie widział 🤗 a to na dole myślisz że do sikania  masz 😂

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Nie wiem czy ksiadz mial juz wyjebke czy jakas aktualizacja była, ale kiedys przy spowiedzi ksiadz zapytal czy ją kocham ii poważnie myślę o niej i ze jesli tak to nie tak źle 🤣  

Czyli to nie grzech. A co w przypadku gdy przypadkowej kopulacji się nie żałuję? Da ksiądz rozgrzeszenie? 

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

@danielursus3p dzieciaku Ty to chyba jak ten z forum gołą babę w necie widział 🤗 a to na dole myślisz że do sikania  masz 😂

Już Ci raz powiedziałem. Z twoimi zdolnościami i zapałem możesz mnie jedynie w pompkę cmoknąć 🤭 za bystry to Ty nie jesteś, więc 🤷‍♂️

Opublikowano

Czyli to nie grzech. A co w przypadku gdy przypadkowej kopulacji się nie żałuję? Da ksiądz rozgrzeszenie? 

Już Ci raz powiedziałem. Z twoimi zdolnościami i zapałem możesz mnie jedynie w pompkę cmoknąć 🤭 za bystry to Ty nie jesteś, więc 🤷‍♂️

Bo ja nie udowadniam na siłę i lansuje się w necie , gołodupcu 

Opublikowano

Myślałem, że Ty trochę bardziej ogarnięty. 

Za każdy grzech trzeba żałować. U innego księdza moja rozgrzeszenia nie dostała, za tydzien poszla do tego co ja bylem i bez problemu, więc to raczej od ksiedza zalezy.

• Like 1
Opublikowano

Bo ja nie udowadniam na siłę i lansuje się w necie , gołodupcu 

Ty jednak jesteś zakompleksionym chłopkiem... 

Opublikowano
slawek74 napisał:

DANDYS napisał:

nie odsprzedał by ktoś garść kukurydzy

garść?

no tak, bo wyrył dziad mi, a szkoda żeby nie było

szymon09875 napisał:

2 minuty temu, DANDYS napisał:

nie odsprzedał by ktoś garść kukurydzy

Do siewu? 

tak

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Myślałem, że Ty trochę bardziej ogarnięty. 

Za każdy grzech trzeba żałować. U innego księdza moja rozgrzeszenia nie dostała, za tydzien poszla do tego co ja bylem i bez problemu, więc to raczej od ksiedza zalezy.

I ja za każdym razem dostawalem. Z tym że cały czas u jednego księdza.  

Opublikowano

Zaraz znowu nam forumowa maruda "odejdzie" z forum i jutro wróci 🤣

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

U mnie depresja? Ja zawsze byłem leniwy i nadal jestem, ale co brak to wszystko porobione 

Felgi potrzebuje nabyć 5x114.4 18 cali. Coś gdzieś?

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

Zaraz znowu nam forumowa maruda "odejdzie" z forum i jutro wróci 🤣

Oj nie , tu mam ubaw i odskocznie 

Opublikowano

To marne życie musisz mieć skoro forum to dla Ciebie dobra zabawa. Są inne formy rozrywki ale to musiałbyś w Lubelskie przyjechać zobaczyć jak ludzie korzystają z życia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v