Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2021? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą do góry czy jednak mało ciekawa sytuacja będzie się pogłębiać?

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Link do kontynuacji tematu: 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
12 godzin temu, Ursus932 napisał:

Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2021? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą do góry czy jednak mało ciekawa sytuacja będzie się pogłębiać?

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Link do kontynuacji tematu: 

Kolega szybkością w tym sezonie poszczycić się może... Pozdrowionka, byki napasione ja klinuje po wczoraj 😁😁😁

Opublikowano

Witam w nowym roku, pełnym nadzieji że nasz wysiłek będzie doceniony przyzwoitym poziomem cen ,a bydło super przyrostami się wykaże. 

Opublikowano
20 minut temu, robek9158 napisał:

Witam szukam opinii na temat handlarza Rafał miękus powiat jarociński. Wiecie cos??

Kolego robek od 2 lat  pisze, napominam , a frajer zawsze się znajdzie.

1. kolego handlarz= złodziej

2. wielkopolska okolice jarocina, gostynia, leszna rawicza+ złodziej do potegi 2

3. istnieje coś takiego jak wuja googel wpiszuje jego nazwisko i zobacz co opdrazu wyskoczyło

https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/1039195/RAFAL-MIEKUS

sprzedawaj mu i to szybko!!!!!!

Ludzie wy naprawdę nie jesteście reformowalni ciąglę z gaciami na kostkach z wypiętym tyłkiem do dymania

Robek ciebie się nalezy porządna fanga w mordę.

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,22805367

to opinie o córce pana handlarza.

Teraz zadaj sobie takie pytanie kanalia to podobno debil, pijak wioskowy głupek, cymbał a znalazł podstawowe informacje w 1 miniute to w takim razie jak nazwiesz siebie?????? dlatego fanga z laczka na otrzeźwienie by się przydała

Opublikowano

Kanalia, ja zawsze Cię popierałem, zawsze miałeś rację i praktycznie nadal ją masz. 

Opublikowano

@kanalia36  a ja nie zawsze się z tobą zgadzałem😉, ale czasem muszę przyznać miałeś i masz dużo racji 👍

Opublikowano
4 godziny temu, WiesławZetor napisał:

Kanalia, ja zawsze Cię popierałem, zawsze miałeś rację i praktycznie nadal ją masz. 

Wiesiu ale ty nie widziałeś i uwierzyłeś)))))a są tu tacy co widzieli co mówiłem i co się sprawdziło a nadal nie wierzą. ))))

Opublikowano

Kanalia ja wierzę... Już wierzę, tęskniłem...Brakowało mi tu twojego ciętego Jarocińskiego jezyka. Będę lajkowal wszystkie twoje posty. Mówię poważnie zostań. Szanuje Ciebie i lubię czytać... 😊

Opublikowano

a co do robka 9158  to ręce załamuje, owy handlarz jak można się zorientować to zawodowy złodziej i w dobie internetu nie powinien istnieć chyba ze współka zoo. lub kupować od dziadków co komputera niemają, a tutaj robek9158 pisze na forum czyli komputer ma,więc zamiast  pytać tu to najpierw powinien w googla wpisać gościa mmi w ciągu 20 sekund wyskoczyły informacje o nim a w ciągu 30 sekund o jego córce. A ludzie najpierw z takimi handlują a jak kasy na koncie nie ma dopiero szukają informacji, właśnie przez taką bezdenną głupote tacy handlarze jeszcze sa na rynku zamiast u sołtysa za miskę ryżu obornik widłami wywalać

Opublikowano

Tylko kasa na koncie przed załadunkiem... Tylko przedpłata!!! Mafię, gangsterzy, prostytutki dilerzy to potulne misie przy handlarzach żywcem (zazwyczaj, nie mówię o porządnych kolegach z forum) 

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Berthold napisał:

Kanalia ja wierzę... Już wierzę, tęskniłem...Brakowało mi tu twojego ciętego Jarocińskiego jezyka. Będę lajkowal wszystkie twoje posty. Mówię poważnie zostań. Szanuje Ciebie i lubię czytać... 😊

Ale nie o to chodzi Berthold ze ktoś mnie lubi lub nie, ja już nawet przyzwyczaiłem się do sliskiego kręcącego Jarka czy "bandyty" sołtysa))))) ale nie potrafie znieść karnych punktów i pouczeń moderatorów!!!!!. Jeszcze ta procedura jak chcesz dalej pisać to zakceptuj ostrzerzenie z jakiej racji mam to robić??? to mnie najbardziej uwiera na tym forum.

ps. a kasowanie albo moderowanie postów to już czyste TVP INFO

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, kanalia36 napisał:

Wiesiu ale ty nie widziałeś i uwierzyłeś)))))a są tu tacy co widzieli co mówiłem i co się sprawdziło a nadal nie wierzą. ))))

A proszę przypomnij co się sprawdziło 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v