Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, CYCU123 napisał:

czyli nic strasznego a już się obawiałem  nie wiadomo czego , zdjęcie adaptacji tura  to jest koszmar 

Przyjrzałem się nad dostępem wymiany uszczelniacza którego chcesz wymienić. Nie trzeba przodu ruszać. Chłodnice zrzuć i dojdzie. Aaa i wypłucz tą chłodnice. U siebie płukałem...😱🥴 syf jak jasny skur....

Opublikowano (edytowane)

Instrukcja napraw zaleca regularne przedmuchiwanie chlodnicy przed każdym wyjazdem. 

Mówisz o płukaniu wnętrza? 

Edytowane przez plati
Opublikowano
5 godzin temu, damianXXL napisał:

Przyjrzałem się nad dostępem wymiany uszczelniacza którego chcesz wymienić. Nie trzeba przodu ruszać. Chłodnice zrzuć i dojdzie. Aaa i wypłucz tą chłodnice. U siebie płukałem...😱🥴 syf jak jasny skur....

dwa lata temu płukałem chłodnice, ale jakoś nie była bardzo zabrudzona w środku 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez sapalamichal
      witam
      potrzebuje informacji na temat silnika  perkis 3p,dokładnie chodzi mi o montaż korbowodów w  tym silniku-z której strony zamkiem? W internecie jedni piszą ze  od wałka rozrządu a jedni ze nie ...

pozdrawiam 
    • Przez szczurek05w
      Witam Jak wymienić termostat w landini 8880 silnik Perkins A4.248 ? pomoże ktoś
    • Przez SzymonT532
      Cześć. Jakie macie opinie o MF 3060 ? Co się najczęściej psuje ? Na co zwracać uwagę przy kupnie ? Z góry dzięki
    • Przez dereniek
      Siema mam pytanie z jakiej blachy zrobić obciążnik do Mf 3060 i jaką wagę dobrać bo talerzowka waży tonę
    • Przez El_Chapo2812
      Witam wszystkich specjalistów, piszę do was z zapytaniem czy może ktoś wypowiedzieć się na temat montażu wspomagania w Ursusie 4512, gdyż planuje zakup takiego zestawu i zastanawiam się czy można to bez problemu samemu założyć czy lepiej zlecić to jakiemuś mechanikowi. 
      Pozdrawiam i liczę na jakieś porady.
  • Dodaj nową pozycję...
v