Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z moim gpw mianowicie mam go w automacie i tak wczoraj ładnie chodził jak zły a dziś odpalm a on nie chce ruszyć jeszcze problem jest taki że jak jest zimny pchne wajche żeby jechał do przodu musze chwilę poczekać za nim ruszy a wcześniej moment ruszał tak samo jest ze wstecznym trzeba poczekać aż ruszy  ale chwile pochodzi i staje całkiem już nie chce jeździć i go można gazować i nie chce ruszyć nwm ja podejrzewam że może sie sypnełą pompa  od wspomagania jazdy bo coś tam brzęczy własnie przy tych 2 pompach normalnie podnosi tylko nie chce jeździć może ktoś robi te wuzki i może coś podpowie co mogło się rypnąć olej jest 

Opublikowano

jaki masz olej stan oleju podobno te typy tak maja ze jak jest gesty zimny olej nie chca jezdzic poczytaj na roznych forach tam jest sporo tematow o tych wozkach ja kupilem z manualna skrzynia i tez z tymi biegami mam je ciezko wyregolowac

Opublikowano
Dnia 19.09.2020 o 12:48, wojtal24 napisał:

jaki masz olej stan oleju podobno te typy tak maja ze jak jest gesty zimny olej nie chca jezdzic poczytaj na roznych forach tam jest sporo tematow o tych wozkach ja kupilem z manualna skrzynia i tez z tymi biegami mam je ciezko wyregolowac

No to nwm co tak z nimi jest musi trochę pochodzić żeby zaczoł jeździć  ale już jest przyczyna pompa nie daje ciśnienia zatarła się