Wózek widłowy gpw nie chce ruszyć
Przez
BELARUS820BX, w Ursus C-4011 do C-362
-
Podobna zawartość
-
Przez Janczy450
Witam chciałem się zapytać czy da się założyć zestaw naprawczy czyli tłoki tuleje i pierścienie od zetora 7211do ursusa c 360 i czy to wogule będzie pasować chcieliśmy założyć ale nie wiemy czy będzie pasować proszę o odpowiedz
-
Przez Yaaman
Dzień dobry,
Bardzo proszę spójrzcie na zdjęcie. Czy takie koło zamachowe nadaje się do użytku czy już tylko złom?
Pozdrawiam
Łukasz
-
Przez arty
Zakleszczyła mi się skrzynia w Zetor majorek, ale pisze tutaj bo praktycznie to samo co c4011 c360 itp....Obejrzalrm filmiki jak odblokowaćale coś jest nie tak .. zablokowała się prawdopodobnie na wstecznym, ale pewności nie mam...teoretycznie jeśli na wstecznym to dźwignia powinna nie dochodzić do ostatniej pozycji.... U mnie wszystkie biegi tak jakby wchodziły....dźwignia chodzi normalnie.....Wykręciłem zatrzaski i próbowałem ustawić w linii, ale 2 listwa od prawej a więc 1 i wsteczny przesunęła się mocno do przodu, tak że znikła w otworze, poruszając dźwignia listwa wycofała się z powrotem nieco, ale nie daje się teraz przesunąć więcej niż na to ostatnie wcieciei wygląda jakby była trochę nizej - tak jakby spadła z jakiejś szyny. Ogólnie skrzynia dalej zakleszczona, na dodatek listwa 1 i wstecznego biegu jakby uciekała do przodu. Jak to ustawić teraz w lini? Jeśli wszystkie biegi wchodziły a skrzynia zablokowana to co mogło się zablokować, dźwignia reduktora też pracuje normalnie.
-
Przez rolnikgospodarny95
Mam zgodę użytkownika poproszę was o pomoc ile on ma metrów wysokości zaczynając od dachu?
ursus.webp
-
Przez arek116
co możecie powiedzieć na temat opon chińskich i indyjskich???? oczywiście wolał bym stomila albo baruma ale fundusze na taki wypas nie pozwalają.
-