BELARUS820BX

Wózek widłowy gpw nie chce ruszyć

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie

Witam mam problem z moim gpw mianowicie mam go w automacie i tak wczoraj ładnie chodził jak zły a dziś odpalm a on nie chce ruszyć jeszcze problem jest taki że jak jest zimny pchne wajche żeby jechał do przodu musze chwilę poczekać za nim ruszy a wcześniej moment ruszał tak samo jest ze wstecznym trzeba poczekać aż ruszy  ale chwile pochodzi i staje całkiem już nie chce jeździć i go można gazować i nie chce ruszyć nwm ja podejrzewam że może sie sypnełą pompa  od wspomagania jazdy bo coś tam brzęczy własnie przy tych 2 pompach normalnie podnosi tylko nie chce jeździć może ktoś robi te wuzki i może coś podpowie co mogło się rypnąć olej jest 

wojtal24    1753

jaki masz olej stan oleju podobno te typy tak maja ze jak jest gesty zimny olej nie chca jezdzic poczytaj na roznych forach tam jest sporo tematow o tych wozkach ja kupilem z manualna skrzynia i tez z tymi biegami mam je ciezko wyregolowac

ZETOR TEAM

Dnia 19.09.2020 o 12:48, wojtal24 napisał:

jaki masz olej stan oleju podobno te typy tak maja ze jak jest gesty zimny olej nie chca jezdzic poczytaj na roznych forach tam jest sporo tematow o tych wozkach ja kupilem z manualna skrzynia i tez z tymi biegami mam je ciezko wyregolowac

No to nwm co tak z nimi jest musi trochę pochodzić żeby zaczoł jeździć  ale już jest przyczyna pompa nie daje ciśnienia zatarła się 

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Janczy450
      Witam chciałem się zapytać czy da się założyć zestaw naprawczy czyli tłoki tuleje i pierścienie od zetora 7211do ursusa c 360 i czy to wogule będzie pasować chcieliśmy założyć ale nie wiemy czy będzie pasować proszę o odpowiedz
    • Przez Yaaman
      Dzień dobry,
      Bardzo proszę spójrzcie na zdjęcie. Czy takie koło zamachowe nadaje się do użytku czy już tylko złom?

Pozdrawiam
      Łukasz

• Przez arty
      Zakleszczyła mi się skrzynia w Zetor majorek, ale pisze tutaj bo praktycznie to samo co c4011 c360 itp....Obejrzalrm filmiki jak odblokowaćale coś jest nie tak .. zablokowała się prawdopodobnie na wstecznym, ale pewności nie mam...teoretycznie jeśli na wstecznym to dźwignia powinna nie dochodzić do ostatniej pozycji.... U mnie wszystkie biegi tak jakby wchodziły....dźwignia chodzi normalnie.....Wykręciłem zatrzaski i próbowałem ustawić w linii, ale 2 listwa od prawej a więc 1 i wsteczny przesunęła się mocno do przodu,  tak że znikła w otworze, poruszając dźwignia listwa wycofała się z powrotem nieco, ale nie daje się teraz przesunąć więcej niż na to ostatnie wcieciei wygląda jakby była trochę nizej - tak jakby spadła z jakiejś szyny. Ogólnie skrzynia dalej zakleszczona, na dodatek listwa 1 i wstecznego biegu jakby uciekała do przodu. Jak to ustawić teraz w lini? Jeśli wszystkie biegi wchodziły a skrzynia zablokowana to co mogło się zablokować, dźwignia reduktora też pracuje normalnie.
    • Przez rolnikgospodarny95
      Mam zgodę użytkownika poproszę was o pomoc ile on ma metrów wysokości zaczynając od dachu?
      ursus.webp
    • Przez arek116
      co możecie powiedzieć na temat opon chińskich i indyjskich???? oczywiście wolał bym stomila albo baruma ale fundusze na taki wypas nie pozwalają.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj