-
Podobna zawartość
-
Przez Dej
Witam mam problem z deutz fahr dx 85 po wymianie uszczelki pod głowicą coś zaczęło stukać tak jak źle ustawne zawory ale to chyba nie to bo ustawiałem i nic nie pomaga. Uszczelka dobrana tyle grubsza o ile z planowano głowicę. Słychać dopiero na wyższych obrotach tak do 1300 nic nie słychać. Panowie co to może być. Dziękuję za pomoc
-
Przez pawel2793
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć wszystko na temat akurat tego modelu.
Co o nim sądzicie, jaką ma wydajność, co się w nim psuje, czy byłby dobry na rzepak?
a i jakby się kosiło na usługi to ile się bierze za koszenie za ha lub godzinę tym sprzętem?
Jakie były ceny usług koszenia w 2010?
-
Przez robert983
zakładam temat dla tego że nie ma dla naszych maszyn takiego tematu może komuś się przyda a i mi też ponieważ potrzebował bym katalog części do deutz fahr m900 najlepiej po polsku może być xero lub inna forma.oczywiście odpłatnie
-
Przez Krzysiek_case
https://m.nettikone.com/en/deutz-fahr/m-770/2060017 Mógłby ktoś zerknąć na zdjęcia i wyrazić swoją wizualną opinię na temat tego modelu ? Wady zalety Z góry dziękuję
-
Przez Krzysiek_case
Witam jestem swierzo po zakupie tego modelu kombajnu mógłby mi ktoś podpowiedzieć na jakich ustawieniach klepiska i wiatru kosi się pszenice pszenżyto żyto owies jęczmień. z góry dzięki
-