Polecane posty

Bartek933    5218

Ja chwilę pracowałem na takim sterowniku, prosty jak drut. Nawet prostszy niż ten z krone. Najpierw wyczyść szczeliny na noże. Przekreślona trąbka to kasowanie błędów,następnie licznik bel dziennych i ogólnych,Aautomat/Manual,wybór materiału do owijania,wymuszenie owijania,aparat do siatki góra i dół, włączanie i wyłączanie noży, noże w górę i dół. + i - to wiadomo a obok zagęszczenie beli i liczba owinięć

Kupie obciążniki przednie do zetora forterry 

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez bel920
      posiadam prase new holland 544 i problem w niej polega na tym że w czasie pracy z robi jakieś 6 -8 snopków bez problemu i przy kolejnym coś takiego , koniec owijania siatką elektro siłownik powróci na miejsce i sterownik w tym momencie jakby się wyłonczył  - resetował po czym włancza się na nowo ale nie widzi już tego zrobionego snopka , nie ma sygnallu do otwarcia klapy , więc nie jest policzony i to najbardziej denerwuje że zrobie  ok 80 snopków a na maszynie pokaże 60 . Moje pytanie to co to za przyczyna , wymieniłem przekażnik w sterowniku i nic nie pomogło a siłownika na sznurek nie ma - pomocy
    • Przez TomaszStach
      Witam. Znalazłem taki temat, ale nikt w nim nie odpisał. Jakie są różnice między case rb 344 a nh roll-bar 125 i czy jest sens dopłacać do nh 13 tyś zł? 
    • Przez kazik1234
      Pasy mam wszystkie równe, a dzieje sie takie cos ze wszystkie sciaga w prawa strone i obcieraja wtedy o te ograniczniki co sa z tylu na klapie. Sciaga je tak mocno ze nawet rozerwalo o ten ogranicznik jedna zapinkie. Probowalem przekladac pasy w inne miejsca i a nawet odwracalem ze krecily sie w przeciwnym kierunku, i zawsze sciaga w ta sama strone. Co moze byc przyczyna?
    • Przez kacper616
      Ogólnie prasa trzymała słabe ciśnienie na manometrze  500-700 pasy były dobrze naciągnnięte na tym ciśnieniu podczas prasowanie podchodziło do 1500 lecz to trochę za mało ,  ostatnio dobijaliśmy ciśnienia manometr wskazał 2000 i tak zostawiliśmy podczas włączenia prasy stoją i są luźne dodam że siłownik od zgniotu nie jest schowany do końca czy to kwestia odpowietrzenia ? Gdzie się to odpowietrza zaraz przy wężu popuścić czy przy zaworze jest taka rurka i potem na klucz 18 się to odkręca tam spróbować ? Dodam że dobijane na wykręconym zaworze.
    • Przez kuna9977
      Witam zakupiłem w tym roku prasę case rb 344 jaką wybrać siatkę za case 2800 chcą 850 zł za tamę covernet 2000 gościu chce 480 zł więc wychodzi taniej niż case czy to są te same siatki czy się czymś różnią. Może jakaś inną firmę do tej prasy 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj