Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem tutaj nowy, jeżeli podobny temat był to poproszę o jego przeniesienie. Mój podnośnik w 360 wymaga gruntownego remontu więc postanowiłem oddać go w ręce fachowca. Chcę zrobić rozdzielacza jak i cały mechanizm podnoszenia aby to wszystko działało jak należy. Więc mam nadzieję, że mi pomożecie. Znacie jakiś sprawdzony zakład gdzie robią tego typu rzeczy ? Zależy mi żeby było to miejsce gdzie mają pojęcie o tym oraz zajmą się regeneracją mechanizmu a nie tylko wymianą uszczelniaczy... Z góry dziękuję ! Cena nie gra roli od razu mówią tak samo jak i odległość. Ma być to dobry fachowiec nie ważne ile będzie to kosztowało.

Opublikowano

I zrobi jeden błąd np. podniesie za ramiona plecak i już po frytach. Potrzeba mu jednego fachowca który rozbierze ciągnik, jednego który naprawi podnośnik chyba że wszystko nowe, a jak chce wyremontować cały tuz to jeszcze dobrego ślusarza. 

Opublikowano

360 to prosty ciągnik główne przyczyny z podnośnikiem to rozdzielacz rysy na cylindrach i walnięte pierścienie warto jeszcze wymienić pompę i zawory plus wszystkie filtry bo znając życie zawolone