livebird Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Witam czy jeśli znajomy złożył wniosek o dopłaty ponad 30 dni temu i zdeklarował tam jałówkę którą chce sprzedać bo już może a ja akurat che jakupić to czy mogę ją jeszcze składając wniosek uwzględnić we wniosku?
HANK Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 nie, dopłaty do każdej sztuki bydła są tylko raz w roku, kto pierwszy ten lepszy
livebird Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 kurde to szkoda to zrezygnuje z zakupu dzieki jeszcze zadzwonie do agencji sie upewnie tylko dzisiaj hmm już nieczynny:D
jaksiemasz Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Jak chcesz to dzwoń, ale tu masz że strony ARiMR; W przypadku gdy dane zwierzę z gatunku bydło domowe zostało objęte więcej niż jednym wnioskiem o przyznanie płatności związanej do zwierząt, płatność tę przyznaje się temu rolnikowi, który złożył jako pierwszy wniosek o przyznanie tej płatności do tego zwierzęca i są spełnione pozostałe warunki przyznania tej płatności.
livebird Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 a widzisz to ja juz wiecej po kilku kielichach nie bede czytal bo czytalem wszystko tam a tego niewyczytałem
Rekomendowane odpowiedzi
Przeróbka budynku dla bydła
Ursus c360