Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

@bergman31 i reszta  po co do tv chcecie chodzic🤔, to kuźwa w życiu nie można poznać d*py, przecież tam to idą celebryci albo desperaci 🙆‍♂️

Jak brak wam odwagi to chociaż z portali randkowych korzystajcie, tu łatwiej na początek zagadać 

Ja bym w życiu się nie zgłosił o jeszcze żeby ktoś to reżyserował 🤦‍♂️

Z portali randkowych korzystałem. W moich okolicach jest na portalach  tylko kilka panien (rozwódki i mamusie mnie nieinteresują). Większość z Nich ma już kilka lat konta na portalach, tylko czasami jakaś zmieni zdjęcie na aktualne. Do dużego miasta mam ponad 70km, więc szkoda pieniędzy na paliwo, bo i tak nic z tego nie będzie, zresztą już to przerabiałem. Przecież panna z miasta na zadupie się nieprzeprowadzi. Może jak bym miał duże gospodarstwo to może jakaś by się chętna znalazła. 

Do tego obecna praca (którą i tak za parę tygodni kończę) napewno odstraszy każdą  kobietę.

57 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale chyba więcej niż ja tych ha masz

Masz mniej niż 1ha? 

Edytowane przez bergman31
Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

@bergman31, na sympatii też miałeś? 

Możesz zdradzić co to za robota? Kanalarz albo grabarz 🤔

Na Sympatii, Badoo i jeszcze kilku mniej popularnych. Na randki udało mi się umówić tylko przez Sympatię ale ostatni raz to było ponad rok temu. Jak się ma 40 lat, to wybór panien w podobnym wieku jest znacznie ograniczony, szczególnie na wsiach i w małych miastach.

Z tym zawodem, to byłeś blisko. Kierowca-operator na wysypisku śmieci.

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

Na pewno ten temat???

W sumie tu też o pompowaniu 😊

@bergman31 to może śmiało do takich o 10 młodszych startować 

Opublikowano
16 minut temu, bergman31 napisał:

o matko, to co tak przeżywasz? 😁taki odstraszający zawód??? Jesteś operatorem maszyn w duzym przedsiębiorstwie 🤷‍♀️  nic strasznego. Taki męski zawód 😁 

Opublikowano
14 minut temu, bergman31 napisał:

Gdybyś pracował w utylizacji zwierząt czy jako grabarz, to może byś odstraszał. A tu robota jak robota.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Paulina1985 napisał:

o matko, to co tak przeżywasz? 😁taki odstraszający zawód??? Jesteś operatorem maszyn w duzym przedsiębiorstwie 🤷‍♀️  nic strasznego. Taki męski zawód 😁 

Zapachy z chlewni są przyjemniejsze od zapachu kompostujących się odpadów. Na składowisku nigdy nie wiesz, w co wdepniesz, a udrażnianie zapchanych taśmociągów z odpadami nie należy do przyjemnych. 

Już wolę pracę w oborze.

7 minut temu, dsbh napisał:

Gdybyś pracował w utylizacji zwierząt czy jako grabarz, to może byś odstraszał. A tu robota jak robota.

Martwe szczury też się tam utylizuje a z żywymi walczą koty.

Śmieci przewożę na kwaterę, czyli prawie jak grabarz. Tylko karawan jest większy.

Edytowane przez bergman31
Opublikowano

Ja to jedyne o czym marze to zeby zdrowym byc całę lato chorowałem na angine niedawno miałem napady serca a dzisiaj brzuch mnie boli słaba ze mnie jednostka

Opublikowano
12 minut temu, bergman31 napisał:

No właśnie jest naprawdę mało panien w przedziale wiekowym 30-40 lat, przeważnie rozwódki albo mamuśki z dziećmi. 

No taki wiek że panny  już przebrane i zostały  te co zaspały albo z dziećmi 

Może z dzieckiem to nie tragedia 😉

Opublikowano
8 minut temu, pafnucy napisał:

słabszych znam.

jak mnie jeszcze byc moze czeka przeszczep po 40

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

ciesz się że można.

co mozna

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

No taki wiek że panny  już przebrane i zostały  te co zaspały albo z dziećmi 

Może z dzieckiem to nie tragedia 😉

Nie zaspały, tylko mają wysokie wymagania albo wady ukryte (np. zj..bany charakter).

Kobiety z przychówkiem zostawiam facetom z dziećmi. 

Kawaler i kobieta z dzieckiem to kiepski układ. Jest ona, jej dziecko, ojciec dziecka i na końcu nowy facet mamuśki.

Opublikowano
Przed chwilą, sabuliga napisał:

co mozna

przeszczep zrobić, a nie czekać na śmierć.

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła baby to nawet zawód ksiądz nie odstraszy 😂 😂😂😂

Ksiądz równa się kasa i wygodne życie. Jak to było w przysłowiu: "Za mundurem panny sznurem".

Opublikowano
4 minuty temu, sabuliga napisał:

jak mnie jeszcze byc moze czeka przeszczep po 40

Tym przeszczepem się nie przejmuj.  Koronawirusa albo inna cholera Nas wszystkich wykończy, ale możliwe że Rząd jeszcze szybciej.

8 minut temu, pafnucy napisał:

no i rozgrzeszy raz dwa. :D

Ciekawe co krzyczy żona/kochanka księdza jak ma orgazm🤔🤔🤔. Raczej nie wypada jej krzyczeć "O Boże", "O Jezu" albo "Ja pi...rdolę".

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

Jeszcze gorszy zawód rzeźnik. Umawiasz się wieczorem to nie wiadomo czy wróci do domu cała😜

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

no i rozgrzeszy raz dwa. :D

Jak w kawale aż jej woda święcona między nogami pójdzie

• Haha 4