Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najwiekszy kłopot bedzie za rok zeby nie kontynuowac juz magistra. Ale ojce starej daty to na bank beda chcieli zebym kontynuował

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

A po dyplomowo zrobić dodatkowy kierunek?

Jaki kierunek cos z rolnictwem moze myslalem ale ja sie na handlowca nie nadaje

Opublikowano
2 godziny temu, sabuliga napisał:

to przez 9 lat go rodzice utrzymywali

Toc pisze ze ekonomia

Moja siostra dwa kierunki dzienne skończyła, jeden z tytułem magister drugie inżynier i jakoś rodzice utrzymywali przeze 10 lat, choć jak miał wolne to w gospodarstwie pomagała 

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

Najlepiej taki kierunek co Cię interesuje i w czym czujesz się dobrze

Ja tam nawet lubie pomagac na gospodarce tylko ze mało mam ha i dlatego poszedlem na ekonomie i wiary brakowalo ze na lepszy kierunek sie nie dostane. A niestety ten kierunek jest mocno zwiazany z angielskim a ja niestety nie bardzo w tym jezyku.

5 minut temu, Ursus932 napisał:

Moja siostra dwa kierunki dzienne skończyła, jeden z tytułem magister drugie inżynier i jakoś rodzice utrzymywali przeze 10 lat, choć jak miał wolne to w gospodarstwie pomagała 

I co teraz robi pracuje gdzies w biurze. Dziwne ze sie zgodzili z tym

Opublikowano

@sabuliga co dziwne 🤔 dziecku się nie żałuję,

Pracuje po tym drugim kierunku, jako projektant znanej marki odzieżowej 

Opublikowano
26 minut temu, sabuliga napisał:

Miałbym szanse na dobre zarobki i prestizowa prace a tak co bede jezdził jako kurier albo jakies biuro rachunkowe za najnizsza

To zrób licencjat i zacznij tą budowlankę, jeżeli Cię to interesuje. Nie spróbujesz to się nie dowiesz czy sobie byś poradził.

Opublikowano
10 godzin temu, pedro2 napisał:

Ciekaw jestem czy jakby ci któraś ten rozporek rozpięła to dalej byłbyś taki kozak czy byś sobie majty zaświnił zanim by się dobrała. 

Aczkolwiek nie, nie jestem ciekaw 🤢

Spuść powietrze, nie musimy wysłuchiwać o Twoich miłosnych doznaniach. Nie moja wina, że masz z tym problem i potrzebujesz się wygadać. Może u urologa znajdziesz wsparcie 🤷‍♂️

• Sad 1
Opublikowano

Ale przynajmniej jak będę starym kawalerem to żadna mnie nie zdradzi

Opublikowano
18 minut temu, cinek1808 napisał:

Prawa ręka może cię zdradzić z lewą i co wtedy będzie. 

Swoje droga byście wybaczyli swojemu partnerowi zdradę? 

Nie jak zdradzi raz zdradzi i drugi raz. Wystarczy porównać siebie do cukierków jak nie ma to nie jem a jak są to jem od razu całymi garsciami

Opublikowano
45 minut temu, cinek1808 napisał:

Nie mam partnera👬 i nie będę miał, więc trudno powiedzieć🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Natomiast partnerce👫 zdrady nigdy bym niewbaczył. 

• Like 1
Opublikowano

Ja też partnerce nigdy bym nie wybaczył , ale sam nigdy też bym nie zdradził 

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

Nie jak zdradzi raz zdradzi i drugi raz. Wystarczy porównać siebie do cukierków jak nie ma to nie jem a jak są to jem od razu całymi garsciami

Ale jak lubisz cukierki a nie masz, to zawsze sobie możesz kupić. W tym przypadku nie widzę problemu :ph34r:.

Opublikowano
Dnia 6.11.2020 o 11:37, cinek1808 napisał:

Prawa ręka może cię zdradzić z lewą i co wtedy będzie. 

Bez powodu by nie zdradziła. Nie wiem jakby to było dalej i mam nadzieję że się o tym nie przekonam.

Opublikowano

ten Maciek fajna dziewczynę odrzucił. te dwie co zostały nie nadają się na wieś po mojemu

Opublikowano
akooo napisał:

ten Maciek fajna dziewczynę odrzucił. te dwie co zostały nie nadają się na wieś po mojemu

Też tak myślę najlepszą wysłał do domu