Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta magda to ona na bank znała go wcześniej. Chlopacy co do niej przyjechali traktowała z pogarda i gadał ze to oni się ją nie interesują. Jednak kobiety to są niezłe nigdy nie zauważa winy w sobie. Trzech odjechalo jak gdyby nic i juz nowy boleć. A oczywiscie faceci juz tak zmieniać nie mogę przykład dawida wziął winę na siebie. Kobieta wystarczy ze założy tindera i juz pełno spermiarzy do niej pisze. A facet to musi być wysoki bogaty i tysiące innych pier**l. Chyba ze jest hiszpanem albo mokebe z Afryki to wsytarczy ze jest prawda @cinek1808

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, sabuliga napisał:

A facet to musi być wysoki bogaty

akurat mój były ( a może za niedługo znowu przyszły) wicedyrektor wcale wysoki nie był ,troszkę niższy ode mnie ale łysy także ze wzrostem bym polemizował , jest dobrze płatne stanowisko, jest i kasa a to daje możliwości

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

mi żona dużo pomaga przy dojeniu też razem wychodzimy do obory i razem wracamy

Tak, ale czy od początku była entuzjastycznie nastawiona do krów i chętnie biegła z wiadrem doić 😕😎

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
16 minut temu, WeSolyRomeKK napisał:

Kolego chyba za dużo braciasamcy czytasz.

Nie tylko również wykop

Opublikowano

@sabuligaczyli wiadomo skąd te wszędzie przytaczane statystyki , robisz ankiete wśród tamtych użytkowników i masz obraz który utrzymuje cię w przekonaniu że taka jest rzeczywistość 

Opublikowano

sabuliga Teraz będziesz mi wypominał do końca życia.? Postaw się w sytuacji jej. Jak byś był w akademiku i podrywała by cię piękna Włoszka to co byś zrobił? Przecież nie można zmusić nikogo do miłości. 

Idę z psem na spacer. Statycznie mamy po 3 nogi. Tak działają statystyki

Opublikowano

@sabuliga ma częściowo rację. Mam znajomego, matka Polka a ojciec Kubańczyk. Wysoki, szczupły brunet o ciemnej karnacji. Nigdy nie nażekał na brak zainteresowania ze strony kobiet. Bogaty nie był, bo pracowaliśmy kilka lat w jednym zakładzie za te same pieniądze.

7 minut temu, cinek1808 napisał:

Postaw się w sytuacji jej. Jak byś był w akademiku i podrywała by cię piękna Włoszka to co byś zrobił?

To Włoszki są pięknę🤔🤔🤔

10 minut temu, cinek1808 napisał:

Przecież nie można zmusić nikogo do miłości. 

Święta Prawda👍👍👍

• Like 1
Opublikowano

Jak to mówią ładniejszym w życiu lżej. Jak kobieta ma do wyboru faceta przystojnego albo brzydszego którzy prezentują ten sam poziom kultury o mają podobną majętności to oczywiste że wybiorę przystojnego. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, cinek1808 napisał:

Teraz będziesz mi wypominał do końca życia.?

ma okazję dociąć to korzysta choć sam pewnie na twoim miejscu nie wiedziałby jak postąpić 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

mi żona dużo pomaga przy dojeniu też razem wychodzimy do obory i razem wracamy

Tak, ale czy od początku była entuzjastycznie nastawiona do krów i chętnie biegła z wiadrem doić 😕😎

z jakim wiadrem ? przewodówka kilkanaście lat i to jeden z ostatnich we wsi chłopie a kto dzieci wychowywał?

Opublikowano

@slawek74 No nie wiesz jak wygląda wiadro do dojenia 🙆‍♂️, to sam zapierniczałes przy doju?

Myślałem że taki bamber z fyndym to ma już hale a tu tylko przewodówka 🤦‍♂️

Sławek o tak to wygląda 😊

Opublikowano

...ja zobaczyłam tylko racice tych biednych krów...animalsi mają co tam robić...a gawiedź ucieszona...😪

Opublikowano

A co z tymi racicami 🤔

Ale ta jedna to usrana 🙆‍♂️ jak można pić mleko od takiego brudasa 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Paulina1985 napisał:

...ja zobaczyłam tylko racice tych biednych krów...

no to co zrobisz, u nas też takie były , do małych firmy robiące korekcję nie bardzo chcą jeździć , samemu bez wiedzy umiejętności strach się było za to zabierać a i poskrom trzeba byłoby pożyczyć skądś , problem z racicami i czystością częściowo rozwiązywał wypas w sezonie letnim 

11 godzin temu, Ursus932 napisał:

A co z tymi racicami 🤔

Ale ta jedna to usrana 🙆‍♂️ jak można pić mleko od takiego brudasa 

no urok uwięziówki a do tego na kratach bez ściółki , u nas lepiej nie było , a często słać i gnój 2x dziennie taczkować to komy by sie chciało całe życie tak robić wiedząc że lżej tak jak  u innych  nigdy nie będzie

23 godziny temu, bergman31 napisał:

To Włoszki są pięknę🤔🤔🤔

tez takie sobie choć kraj południowy i przez dłuższą część roku więcej ciała na wierzchu aniżeli w PL , jakby to była ta co obiecywała seks za głosy w jakichś wyborach/referendum to sam bym kombinował jak obywatelstwo zmienić 

Edytowane przez kontenovy
Opublikowano
11 minut temu, kontenovy napisał:

no to co zrobisz, u nas też takie były , do małych firmy robiące korekcję nie bardzo chcą jeździć , samemu bez wiedzy umiejętności strach się było za to zabierać a i poskrom trzeba byłoby pożyczyć skądś , problem z racicami i czystością częściowo rozwiązywał wypas w sezonie letnim

Co do korekcji masz prawie rację, bo można zrobić to bez poskromu i lepiej więcej zostawić racicy niż za bardzo ściąć.