Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, turtojs napisał:

Najbardziej mnie śmieszy i ośmiesza nas rolników jak np pokazywali tych dwóch braci i tego łysego przed domem jak się rozciągał, zanim był ich dom, okna stare drewniane aż już farba schodziła a na dachu jakas stara blacha coś w stylu eurofala ale za to obora nowoczesna za 2 melony i sprzętu za drugie tyle, dlatego ja się wcale nie dziwie ze nie mają kobiet, każda chce przecież mieszkać jak czlowiek w jakichś cywilizowanych warunkach. Czasami jak się patrzy na domy i obejścia rolników to niektóre się zatrzymały w latach 70-80 tych, za to za domami nowe sprzęty i chlewnie/obory tylko ja się pytam skoro stać spłacać kredyty czy uzbierać coś gotówki dla gospodarstwa to czemu nie stać po tych inwestycjach na odnowienie domu i obejścia? Czyli z tego wynika że Ci co na wsi mieszkają a nie mają gospodarstwa i zarabiają po 3 tysie i taka rodzina 2+2 ma na miesiąc 6 tysi z pracy plus 1000 zł na dzieci, czyli 7 tysi ma o wiele lepiej urządzone domy i obejścia, wiele przypadków jest ze całkiem nowy mają i jadą sobie na wczasy lub wypad w weekend też nie problem niż taki rolnik co nie żałował zainwestować w gospodarstwo z dwa melony? To ja dziękuję za taki rozwój

Tak k**wa nowy dom z 6000 na 4 osoby...Chyba z kredytem hipotecznym na 30 lat...najpierw inwestujesz w firmę gamoniu A później jak coś zarobisz to z tego urządzasz dom. Takie jest prawo ekonomii. Z dachówki za 30 koła interesu nie zrobisz. Utrzymanie porządku w odejściu to już inny temat...

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, GRZES1545 napisał:

I klaksony sprawdził🤭

Tylko jak wywinie z zada to powrót drogą lotniczą i lądowanie niczym Tupolev. 

Opublikowano

Będą jaja jak jeden z braci się dostanie do programu a drugi nie. W nocy jeden drugiemu bedzie podbierał panienki. 

Ta 40 to raczej chcę firmę wypromować niż kogoś znaleźć. Obrotna jest więc nie wierzę że ktoś się obok nie kręcił. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Będą jaja jak jeden z braci się dostanie do programu a drugi nie. W nocy jeden drugiemu bedzie podbierał panienki. 

Ta 40 to raczej chcę firmę wypromować niż kogoś znaleźć. Obrotna jest więc nie wierzę że ktoś się obok nie kręcił. 

Taa ciekawe która się zgodzi kasę na pół dzielić i jeszcze raty spłacać

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, cinek1808 napisał:

Nie wierzę że ta druga też nie może nikogo w pobliżu znaleźć, brzydka nie jest no to co nie tak?

Opublikowano

Lans . Kto normalny szuka drugiej osoby na oczach milionów ? No kto ?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Czyli piła 

@soltys48

Potwierdza

Taaa akurat, sołtys sam się nachlał i teraz na nią zrzuca że z nim piła, mnie wyglądała na trzeźwą.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

A nie oglądałem

Jest gdzieś powtórka?

Na drugiej steonie masz link 

1 minutę temu, Sean napisał:

Taaa akurat, sołtys sam się nachlał i teraz na nią zrzuca że z nim piła, mnie wyglądała na trzeźwą.

No dobra już poprawiłem😎 bo nie wiem czy ona alkoholiczka 😁

• Like 1
Opublikowano

Jakies się trafia tym braciom. Może nie będą najpiękniejsze i super inteligentne. Kilka listów będą mieli. Dostaną też się do programu bo oni będą generować publiczności. Scenariusz może być dla nich taki że jeden drugiemu odbije pannę aby oglądalność wzrosła. 

Co do tej młodej. To jak masz wybór pannę bez dzieci a rozwódkę , obie o podobnej urodzie to kogo wybierasz? 

• Haha 1