Deutz dx85
-
Podobna zawartość
-
Przez UnicefToYou
Witam, zakupiłem kombajn deutz fahr m35.80 bez hydrostatu. Czy miałby ktoś na sprzedaż lub jakiegoś pdfa z instrukcją do tego modelu? Kojarzycie jakieś szczególne bolączki tych modeli, na co w nich szczególnie uważać. Wszelkie porady mile widziane. Pozdrawiam
-
Przez Robert2016
Witam, przy ruszaniu do przodu i zmianie polbiegu wybija N, ciągnik staje. Jesli ruszy to szarpie.
Wymienione cewki, płyty zaworowe, czujniki na skrzynii, potencjometr sprzęgła, przełącznik rewersu. Skrzynia ok. Co to może byc, bo nie mam juz pomysłów.
-
Przez Dastan
Nie wiecie przypadkiem jakiej innej marki heder pasował by najlepiej do Deutzów? Ja już kilka lat rozglądam się za hederem bez skutku, więc pomyślałem o innych markach. Kiedyś na ogłoszeniu stał Deutz z hederem od Case IH więc coś pewnie się da dopasować tylko co.
-
Przez pol089
Witam serdecznie miłośników starych kombajnów zbożowych Fahr.Mam wątpliwości w sprawie siłownika wariatora,i jego poszczególnych części,nurtuje mnie brak tego zaworu z kulką co jest zaznaczony na czerwono na zdjęciu,otóż po rozebraniu okazało się że to zostało zdemontowane przez poprzedniego właściciela,i tak chodziło bez tego..Moje pytanie czy szukać tej części,dorabiać,czy zostawić tak jak jest?
-
Przez raffik
Witam...mam problem ze światłami pozycyjnymi...mianowicie pali mi bezpieczniki przy każdym ich włączeniu...wszystkie inne działają a te nie...szukałem chyba wszędzie przyczyny ale nie potrafię jej znaleźć...kable obejrzałem i są całe...przekaźnik dobry...włącznik świateł też...proszę o pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz M35.80, instrukcja, bolączki
Deutz-fahr 4080e