New Holland TG255 problem z odpowietrzeniem układu paliwowego
-
Podobna zawartość
-
Przez D0miś
Witam. Ostatnio podczas uprawy pola podnośnik przestał podnosić. na wyświetlaczu nie pokazuje żadnego błędu. Zamieniałem wtyczki od elektrozaworów też nic. z dwa razu udało się że podniósł ale strasznie powoli. ma może ktoś pomysł gdzie szukać przyczyny? czy w najgorszym wypadku mogę podłączyć węże od siłowników pod dźwignię hydrauliki i tak sterować podnośnikiem? nic się nie stanie?
-
Przez Piterekk45
Witam wszystkich czy byłaby dobra dusza i podesłała numer do fachowca który naprawia ciągniki nh serii 8340 rok 92 ???? Otóż nabyłem taki model i wyskoczył mi błąd e11 podczas jazdy i rozłączyło jazdę. Albo może ktoś miał podobny przypadek i mógłby mnie odpłatnie naprowadzić gdzie leży przyczyna (wiem co oznacza ten błąd zbyt niskie napięcie na potencjometr ) ogólnie wolałbym zawieźć i się do tego nie dotykać
-
Przez mateusz1903
Witam wszystkich. Pytanie moje brzmi czy warto kupić new Hollanda TG285 i czy są to dobre ciągniki. Wiem że silnik to cummins 8.3l więc na tej jednostce się raczej nie zawiodę skrzynia powerschift 18+4 więc też dobre z tego co wiem, ktoś jescze może coś dołożyć doradzić?
-
Przez Rendi19
Witam, od niedawna jestem posiadaczem new hollanda t8040 i mam problem z podświetleniem zegarów w prawym słupku. Otóż kiedy ciągnik nie ma zapalonego żadnego światła podświetlenie działa, ale jak zapale światła mijania bądź lampy robocze całe podświetlenie gasnie a kontrolki przygasają. Co może być problemem?
-
Przez macko25
chciałbym się dowiedzieć opinie o tym ciagniku tej serii czy warto kupować jaka tu jest skrzynia i jakie spalanie?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brak szybkiej jazdy fadroma ł200
New Holland CSX 7040 i 8770A - żniwa kukurydziane 11 listopada 2025