Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co sądzicie obronach aktywnych breviglieri mek farmer ,jak ktoś posiada jaką ma opinie o maszynach tej firmy 

Za brone mek farmer 100 2,5 m z packerem i hydropakiem chcą 37 392 zł brutto 

a za brone mek farmer 120 2,5 m z packerem i hydropakiem chcą 41 820 zł brutto 

Dodam ze maschio drago dc o tych samych parametrach kosztuje 54 120 zł brutto

kuhn hrb 252- 60 885 zł brutto

akpil  tornado 41205 zł brutto 

bomet orion 31 365 zł brutto 

Edytowane przez przybyslawice5211
Opublikowano

już wybrałeś ? 

Kupiłem używaną bronę uni hermes uszkodzoną , rozebrałem  a tam wszystkie części podpisane bre , podpatrzyłem dobrze okazało się że to brona brevegierli  być może mek farmer , już nie pamietam 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pawlito1108
      witam już jeden temat o herkulesie z tamtego roku widziałem ale zero odpowiedzi wiec założę nowy bo tez nowy model powstał a mianowicie
      oto link do aukcji

http://allegro.pl/agregat-uprawowy-hydrauliczny-herkules-nowosc-i3036923368.html

powiedzcie mi najlepiej posiadacze tego agregatu czy warto go kupić bo słyszałem różne opinie jedni chwalą inni narzekają a chce teraz coś kupić i potrzebuje pomocy czekam na opinie dodam ze potrzebuje do ciągnika NH TD 5050 wiec 3,6 chyba będzie ok chyba ze znacie inne w podobnej cenie wiec coś zaproponujcie godne polecenia
    • Przez bedi16
      Cześć, jaki polecacie agregat uprawowo siewny -3m do MF 3070, na przodzie balast 250 kg.
      Miałby współpracować z poznaniakiem - 530 kg na pusto

• Przez Zetix
      Witam!

Potrzebuję waszej porady. Mam na oku bronę wirową marki SICMA. Brona od niemca (płacze do dzisiaj za nią) mam faktury na 1000pln z wymiany łożysk + uszczelniaczy tej jesieni. Zalana świeżym olejem, pracuje cichutko i nie widać wycieków. Wszystko pięknie, ale mam pytanie odnośnie tego hydropaka, czy przy nim nie powinna być jeszcze jakaś rama na zaczepienie siewnika (krótkie cięgno) ? Jak z częściami do takiej brony? Nie ma żadnej też informacji na jakich obrotach ma pracować, może miał ktoś z taką broną do czynienia? Zęby nie są już pierwszej świeżości więc to mam z tyłu głowy. Jaki może być +- koszt do takiej brony?

• Przez MarcinKa
      Witam
      Jakim wałem zastapić standardowego packera w aktywnym agregacie jak w tytule?
      Żeby w miarę równał pole ale nie było problemu z ciągłym zalepianiem.
      Może ktoś wymieniał?
    • Przez thesykacz
      Witam brona Niemeyer kr252 ma takie luzy i z jednego wirnika przecieka olej jak się zabrać za kasowanie luzów i wymianę uszczelniacza? Da się te luzy w miarę ogarnąć?
      IMG_0050.mov    
  • Dodaj nową pozycję...
v