Opinie o prasie Vicon RF 130 ?
-
Podobna zawartość
-
Przez Padykilos
Witam, zwaracam się do was z prośbą o wytłumaczenie różnic pomiędzy tymi modelami. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, a z tego co pamiętam to seria T5 zaczynała się od 99KM. Proszę o pomoc pozdrawiam .
-
Przez kotek85
Witam
Potrzebuję waszej rady który z kombajnów wybrać rowazam New Holland 8030 8040 lub Dominatora 66. Kombajn pracował by na 40-50 ha.
Z góry za wszystkie sugestie dziękuję
-
Przez MfKrystian
Witam mam maly problem z Prasą New Holland 548 mianowicie bele po sprasowaniu są miekkie w środku ręka bez problemu wejdzie i chciałbym zwiekszyć ścisłość beli poprostu żeby były lepiej zbite wiecie może gdzie to wyregulować prasę mam od niedawna
-
Przez kamil5421
Witam mam pytanie odnośnie ciągników new holland, czym się różnia. Modele swb od lwb? -
Przez Mario5
Witam jak wasze opinie na temat tej maszyny użytkuje ktoś? Chętnie odkupie łopatki 135mm 4 sztuki, jeśli ktoś ma proszę się odzywać. Nie mam też siłownika przechyłu ma ktoś na sprzedaż lub mógłby mi podać wymiary to znaczy skok siłownika i jego długość i wymiary mocowań? Patrzyłem też siłowniki do otwierania zasuw takie cieniutki i nowy kosztuje ponad 1000 zł a idą 2 czemu takie ceny? Jaki olej do przekładni i jak go zlać bo jest śruba na środku przekładni ale to do zalania a od spodu nie ma żadnej.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas Arion 620c
Rzodkiew oleista