Ruch MDS 721
-
Podobna zawartość
-
Przez pasio
Witam!!!!
Szukam rozsiewacza do nawozów dwutarczowego i mam dylemat jaki wybrać. Jaki Wy polecacie? Chcę aby był precyzyjny.
-
Przez adamos012
Koledzy mam pytanie. Jak ustawić łopatki w lejku żeby wysiew był równomierny. Bo zauważyłem przy sianiu saletry że za rozsiewaczem zboże jest bledsze i chyba nie dosiewa jak należy. Z góry dzięki . -
Przez dominikpietrzak97
Witam. Potrzebuję podpowiedzi odnośnie Rozsiewacza Amazone ZAU-1001.
Kupiłem rozsiewacz z pomarańczowymi tarczami rozsiewającymi bez regulowanych łopatek, średnica talerza to 44cm natomiast łopatki o długości 24cm i 20cm.
Problem polega na tym że szerokości rozrzutu jest dla mnie za duża. Potrzebuje rozrzut na 15m.
Czy na tych tarczach mogę uzyskać rozrzut na 15m ? Nie mam żadnych oznaczeń na tarczach. Jak poradzić sobie z siewem granicznym bez talerzy granicznych?
Podsyłam zdjęcie mojej tarczy.
-
Przez center
Dzień dobry,
Szukam schematu hydrauliki do rozsiewacza Gustrower D054 lub porady jak powinien być podłączone przez elektrozawór przelewowy silnik od taśmy i talerzy ?
-
Przez DanielFarmer
Jak w tytule.Przymierzam się do zakupu rozsiewacza pod nawigację.Zalezy mi na dopracowanym zmiennym dawkowaniu oraz precyzyjnej zmianie szerokości rozrzutu oraz przede wszystkim na tym żeby nie rdzewiał.Ktory będzie miał najlepsze malowanie? W grze kuhn axis 30.2 i bogballe m35base.Na 99 proc biorę hydrauliczny napęd tarcz.Który z nich wybrać? A może jeszcze inny?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Podchaczenie opryskiwacza problem.
Ursus C-360 3P & Biardzki 600l/12m