Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 18.01.2020 o 17:45, karol6130 napisał:

Ciekawe czy nie będzie żadnych sankcji w ARiMR. 

Można zgłosić na policję i nr tel, może namierzą. 

Będą jaja jak zgłosi

Dnia 18.01.2020 o 18:22, aderus napisał:

czekaj na urodzenie  nastepnego cielaka na jego miejsce, albo kup cos bez papieru

taa, a tamten gdzieś wypłynie na oryginalnych kwitach

Opublikowano

Innego wyjścia nie ma. 

Jak podają kupcy nr, to też nie wiadomo czy prawdziwy. 

Kto to się znowu zawinął?

Opublikowano

Teraz może przedstawić fakty że tak się stało a jak zacznie kręcić a wyjdzie na jaw to co powie że grał w wariata? I wówczas konsekwencje i w weterynarii i w ARMiR

Opublikowano

Nie rób   żadnych  kombinacji  tylko  powiedz  prawdę  pojedź  do  ARIMR   opowiedz  jak  było  uderz  się  w pierś  że  uwierzyłeś  facetowi  że  wyśle  ci  sms numer  gospodarstwa   a tego  nie  zrobił  i  powiedzą  ci  co  dalej   ale  zapewne  każą  zgłosić  na  Policję  bo  każdy  numer  zakupiony  w  Polsce  jest  zarejestrowany  także  będzie  dobrze.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      W związku z prośbą użytkowników założyłem ten temat. Tu możemy rozmawiać o wszystkim i o niczym, aby nie zaśmiecać tematu "ceny mleka"

• Przez jol0206
      Proszę o opinie o handlarzy bydła z Rytra 
    • Przez kNalk
      Witam, wiem ze istnieje temat o dekoronizacji, ale dotyczy on cieląt. Piszę ponieważ w naszym gospodarstwie puściliśmy krowy z uwięzi na luz i jednak występuje u nich problem z agresją między sztukami, mimo ze chodząc luzem w pastuchu nie było to tak widoczne. Chciałbym obciąć im rogi. Posiadam linkę do obcinania, ale potrzebuje informacji odnośnie tamowania krwawienia czy zabezpieczania przed zakażeniem takiego obciętego rogu. Niestety żaden z znanych mi weterynarzy nie zajmował się czymś takim i nie jest w stanie mi pomóc.
    • Przez danielooo25
      Witam, czy posiada ktoś tabele do określenia wagi bydła? 
    • Przez maciek521
      Witam. Jakie ustawić ciśnienie do poideł dla bydła takie jak na zdjęciu. 

• Dodaj nową pozycję...
v