Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ursus932 - chytry jesteś i tyle. Kupił byś kilkadziesiąt kiełbasy, pieczywo i poświętował z forumowiczami. A Ty chyba z Poznania pochodzisz sknerusie

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

Ile wcześniej się urodziłeś?

Prawie 8 tygodni za wcześnie. Inkubator na początku itd, potem rehabilitacja bo nawet chodzić nie mogłem.

13 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale Ty coś wspominałeś że byłeś późnym dzieckiem? W jakim. Wieku mama Cie urodziła? 

@TheraRolnikzoba która godzina, pewnie tam Szymon sprawdza odstojnik z Panią sandra 🤔😮

41 lat, przez cesarkę. Siostra 16 lat starsza ode mnie urodziła się bez komplikacji, zdrowa i wszystko cacy a ja całe dzieciństwo przekalikował i połowę dzieciństwa w szpitalach spędził. Dopiero jakoś żyć zacząłem jak miałem z 8 lat.

Najlepsza dieta to NŻ- nie żryj😁

Opublikowano (edytowane)

Łee tam, jadłem w drodze jak wracałem z przerwy obiadowej w robocie. W czasie przerwy nadrabiałem sen. Do roboty na 7, a najpóźniej byłem chyba na 13 🤣. No ale do domu zawijałem niekiedy o 5 czy 6 to jak tu pracować 🤣 w innej robocie mnie przydybali jak spałem w oponach ale też nikt mi z tego powodu awantury nie robił. Kasa była na wszystko, a i było wszystko 🙉

Pany dwie opony mam do handlu 16.9 28 12 płócien 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

chodliwy towar

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Łee tam, jadłem w drodze jak wracałem z przerwy obiadowej w robocie. W czasie przerwy nadrabiałem sen. Do roboty na 7, a najpóźniej byłem chyba na 13 🤣. No ale do domu zawijałem niekiedy o 5 czy 6 to jak tu pracować 🤣 w innej robocie mnie przydybali jak spałem w oponach ale też nikt mi z tego powodu awantury nie robił. Kasa była na wszystko, a i było wszystko 🙉

wystaw za odpowiednią kasę na olx i sprzedaż

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

O, @pafnucy, gdzieś ty był jak Cię nie było??? Z trzy dni Cię nie widzialem

no coś Ty. cały czas coś nadaję. odrobinę mniej ostatnio, ale ciągle... B|

Opublikowano
55 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Co tu do rozumienia... Urodził się człowiek jako wcześniak, próbowali go ratować operacjami a że w tej kwestii się nie udało to trudno.

zakompleksiony jesteś ,gorsi są od ciebie i dają radę w życiu,głowa i fujarka do góry i naprzód:D

Opublikowano

Właśnie z tym ostatnim kłopot... Gorsi są ale to mały procent, cała reszta normalna, porządna i to ich kobity chcą.

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Właśnie z tym ostatnim kłopot...

z fujarką? 🙆‍♂️   no to słabo.

Opublikowano
6 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ale to trzeba mieć pasję, żeby na fajerwerki wydawac ponad 1000 zł, mi to szkoda 100 zł na to badziewie, a niech jeszcze palce u pier**li... A ic pan w uj. 

Nie ogarniam Cię młody 🤦‍♂️

Z innej beczki, podzieli się ktoś wymiarami na budowę przedniego  tuza, do ciągnika typu ciężka seria? 

Mniej więcej już mam wymiary, ale chciałbym porównać.  Bo z tego co widzę każdy tuz obniża prześwit z przodu a chciałbym tego uniknąć, tylko wydaje mi się, że się tego nieda przeskoczyć... 

Jutro jak zetor bedzie stal na placu to pomierze.

5 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

To lepiej samemu być do śmierci niż takie obrzydlistwa robić.

Pierdo**sz Pan ;)

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

Rolnik to nie narzekaj tylko żyj swoim zyciem po cichu i nie opowiadaj o swoich problemach do okoła

może tak mu lżej.      ja duszę na ogół w sobie.

Opublikowano
49 minut temu, Partyzant85 napisał:

@Ursus932 - chytry jesteś i tyle. Kupił byś kilkadziesiąt kiełbasy, pieczywo i poświętował z forumowiczami. A Ty chyba z Poznania pochodzisz sknerusie

Jeszcze by Ci zaszkodziła kiełbasa z centralnej polski 😉 sraczki dostaniesz, dopiero byś wył 🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v