Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy umrze, jak nie dziś to jutro. Źle ziemniaki sadzić i kopać i to jest główna motywacja.

Opublikowano
15 minut temu, wojtal24 napisał:

bardzo dobrze napisane ale jak ojciec rzadzi to co dzieciak- mlody moze zrobic. ojciec karze kupic ursusa bo to jego marzenie z lat komunistycznych i nic z tym nie zrobisz a mlody sie natrzasa na forum

Wtedy się mówi a to wyjebane sam se szukaj i sam se nim będziesz w polu robić 😛 jeszcze można dopowiedzieć żeby kupił we miarę dobrym stanie żeby chociaż na złom chcieli go przyjąć za kilka lat jak "ja" tzn "ursus932" przejmie gospodarstwo 😅😅 jak jest okazją to trzeba starego podkurwić 😅😅

2 minuty temu, witejus napisał:

lepiej nie chudnij ,bo chudzi zdechną😜

Ja jeszcze żyje 😂 

Opublikowano
57 minut temu, tomek222 napisał:

Prędzej prawiczka na gołą dupe wsadzisz niż ty ciągnik kupisz.

Polemizował bym 

46 minut temu, Partyzant85 napisał:

@Ursus932 - zrobisz gryylla dla forumowiczów jak już kupisz tego złomka? :D

A po co, jak według pewnej części to ursus złom, druga część twierdzi że nigdy nie kupię, to zostaje raptem naście osób 😉

39 minut temu, wojtal24 napisał:

bardzo dobrze napisane ale jak ojciec rzadzi to co dzieciak- mlody moze zrobic. ojciec karze kupic ursusa bo to jego marzenie z lat komunistycznych i nic z tym nie zrobisz a mlody sie natrzasa na forum

a probowales kiedys z jakas?

Nie trafiona diagnoza 🤷‍♂️

Opublikowano
45 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Nigdy raczej nie będzie mi dane spróbować i to nie tylko ze względu na mój charakter i wygląd. Cieszcie się że możecie i macie z kim się zabawiać. Swego czasu nie mogłem się z tym pogodzić, "że co to będzie i jak tu żyć" ale cóż, przywyknąć trzeba było i jakoś żyć i całkiem nieźle się bez tego da żyć, choć nigdy człowiek nie spróbował bo ani nie mógł ani nie miał okazji więc nie ma porównania.

Kumpel kiedyś tak palę zalał ze w burdelu to tylko minete strzelił 🤣

" chciałeś mojej rady, oto moja rada idź do burdelu" 😎

Popadli kiedyś chłopaczki ze szkoły takiego artystę co nigdy baby nie miał, to przez dwa miesiące gospodarkę przetańczył na złota bramę 🤣

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Kumpel kiedyś tak palę zalał ze w burdelu to tylko minete strzelił 🤣

" chciałeś mojej rady, oto moja rada idź do burdelu" 😎

Popadli kiedyś chłopaczki ze szkoły takiego artystę co nigdy baby nie miał, to przez dwa miesiące gospodarkę przetańczył na złota bramę 🤣

Mi to nie grozi... Bo nawet jakbym był pijany jak bela to i tak bym nie zrobił nic...

Opublikowano (edytowane)

Tyle o tym mówi że domyśleć się idzie co mu dolega. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

@Strongman ile płaciłeś za nawóz jak kupowałeś ?

Ja w workach

830brutto saletrzak tarnów

940 brutto saletra pulan

A jak teraz

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Ja tam mogę być nachlany że ledwo gadam a do pokoju normalnie po schodach pójdę i położe się spać a nie jak co niektórzy w wannie przy kubku śpią  😂😂

22 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Mi to nie grozi... Bo nawet jakbym był pijany jak bela to i tak bym nie zrobił nic...

Opublikowano
Strongman napisał:

1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

@Strongman ile płaciłeś za nawóz jak kupowałeś ?

Ja w workach

830brutto saletrzak tarnów

940 brutto saletra pulan

A jak teraz

teraz podobnie.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Co tu do rozumienia... Urodził się człowiek jako wcześniak, próbowali go ratować operacjami a że w tej kwestii się nie udało to trudno.

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-ursus-c330m-CID757-IDGLZ9G.html#44905265fa Ładna nawet

Ale Ty coś wspominałeś że byłeś późnym dzieckiem? W jakim. Wieku mama Cie urodziła? 

@TheraRolnikzoba która godzina, pewnie tam Szymon sprawdza odstojnik z Panią sandra 🤔😮

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale Ty coś wspominałeś że byłeś późnym dzieckiem? W jakim. Wieku mama Cie urodziła? 

@TheraRolnikzoba która godzina, pewnie tam Szymon sprawdza odstojnik z Panią sandra 🤔😮

No tak bo już sklep zamknięty to pewnie na magazynie sprawdzają czy pasuje 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v