Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Agrest napisał:

Ktoś tu kiedyś szukał ursusa, może pamiętacie kto?😁🤭😉

Trzeba przyznać że to piękna wizualnie wersja, zgrabna, a ten ledwo dotarty😁. Miałem prospekty w tamtych czasach. Oj jak mi się one podobały.

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-ciagnik-ursus-1134-CID757-IDHlbzU.html

29 minut temu, PRIMO napisał:

@Ursus932 paczaj co @Agrest znalazł dla Ciebie. 😁

No widzę, ładne to 🥰

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

Zamienił byś na mocniejszego

chętnie. ale nie za chorą kasę.

Opublikowano

no cena całkiem dobra. a weź zadzwoń i zapytaj czy to cena brutto akurat za ten siewnik?

Opublikowano (edytowane)

@bratrolnika ile źle się czułeś? kaszel długo? żona po jakim czasie miała? młodzieży nic?   i od kiedy kwarantannę nakładają? mam nadzieję że niepotrzebnie pytam, ale...

Edytowane przez Gość
Opublikowano

@TheraRolnik uczeń musi być zawsze młodszy od mistrza. U nas jest takie miejsce gdzie znudzone życiem "mamuśki" miło spędzają czas. Żony policjantów, wojskowych, kierowców tirów, także nie stracisz a może jeszcze jakiś hajs do domu przyniesiesz. Z resztą teraz to te dojrzałe kobiety bardziej zadbane niż młode i taka przynajmniej wie czego chce 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

@TheraRolnik uczeń musi być zawsze młodszy od mistrza. U nas jest takie miejsce gdzie znudzone życiem "mamuśki" miło spędzają czas. Żony policjantów, wojskowych, kierowców tirów, także nie stracisz a może jeszcze jakiś hajs do domu przyniesiesz. Z resztą teraz to te dojrzałe kobiety bardziej zadbane niż młode i taka przynajmniej wie czego chce 🤔

Stara beczka najlepiej kisi mlode ogorki

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Na starej Pi..y młody ch..się ćwiczy. może w tym coś jest że kobiety jak wino, im starsze tym lepsze i bardziej do głowy dają🤣

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, pafnucy napisał:

@bratrolnika ile źle się czułeś? kaszel długo? żona po jakim czasie miała? młodzieży nic?   i od kiedy kwarantannę nakładają? mam nadzieję że niepotrzebnie pytam, ale...

W sobotę zaczęło mnie rozkładać, niedziela to była tragedia, gorączka, ból mięśni, kaszel, cisnienie, brak sił, ogólnie lipa. I co najlepsze, trzymało mnie cały dzień, a wieczorem nagle wszystko odpuscilo, normalnie zdychasz, i 15-20minut później czujesz się 100 razy lepiej, pierwszy raz coś takiego miałem. W poniedziałek byłem u lekarza, dostałem tydzień zwolnienia, na testy nie chciał mnie wysłać. Kolejne półtora tygodnia męczył mnie kaszel, zmęczenie, wczoraj i dziś czuje się już czysty, zdrowy. 

Żona ma kaszel i nie ma węchu, młody też nie czuje zapachów, córka niby ok.

Żony również nikt na testy nie skierował, udało się jej w pracy tak grafik ustalić żeby nie chodziła wcale do pracy. 

Ogólnie to chciałem powiedzieć że cała ta walka z pandemią to jest jedna wielka kpina, mnie na testy nie wysłali, żony też nie. Dwóch kolegów z pracy trzy dni chodziło za tym żeby ich na testy wysłali, gdy on w końcu wysłali i wykazało że są pozytywni, to skierowali ich na kwarantannę tylko z rodzinami, o współpracowników nikt nie pytał. 

Wtorek, czwartek i dziś byłem normalnie w pracy, tyle w tym szczęścia że w związku ze obydwaj moi współpracownicy są na kwarantannie to zamykalem się na 8 godzin w biurze sam, i większośc spraw zalatwialem mailowo i telefonicznie pracę wykonując przy pomocy podwykonawców. 

Reasumując, nie ma się co dziwić że mamy takie statystki, skoro to ty musisz się prosić żeby Cię wysłali na badania, a kwarantanna jest naprawdę szczatkowa. 

Ja wróciłem do pracy i miałem możliwość pracować z nikim się nie spotykając, a co jeśli pracowalbym np. w markecie i kierownictwo nie doszłoby na rękę tak jak mojej żonie???

• Like 1
Opublikowano

pomału się zaczynają wszyscy ujawniać 🤔

powiem wam anegdotę

Kiedyś jeździliśmy do pewnej wioski na dyskoteki, wioska zaraz obok @ramzes10. Była tam taka babka której wszystko przeszkadzało, a to na płot jej ktoś nalał, a to się bili pod płotem, a to akcja-penetracja i wzywała policję. Kiedyś parło ją na pęcherz i jak to babka kieca w górę i spuszcza wodę z chłodnicy, pewien jegomość w stanie wskazującym na spożycie zauważył zaistniałą sytuacje i czmyk przez płot do niej, pach ją w łeb a ta na kolana :D zrobił robotę, zapiął rozpór i się zdziwił, ale widać coś kobicie uszkodził bo później już nie wszczynała awantur tylko chodziła po swoim podwórku i przykucała :D

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Ogólnie to chciałem powiedzieć że cała ta walka z pandemią to jest jedna wielka kpina, mnie na testy nie wysłali, żony też nie. Dwóch kolegów z pracy trzy dni chodziło za tym żeby ich na testy wysłali, gdy on w końcu wysłali i wykazało że są pozytywni, to skierowali ich na kwarantannę tylko z rodzinami, o współpracowników nikt nie pytał. 

dzięki

ta walka i testy to chyba zależy od lekarza. u nas bez problemu na testy. badać się boją.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v