Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, blondynek2004 napisał:

potrzebuję samą młocarnię może być nie kompletna aby rama była w całości bo chodzi o przeróbkę pod zioła.

lublinianka mnie nie urządza bo za wąska i za dużo roboty przy przeróbce. 

@sumek666 co tworzysz z lublinianki

Tzn szukasz samej ramy z kołami od młócarni ?

Opublikowano
5 minut temu, blondynek2004 napisał:

@danielhaker a co masz?? cała główna rama mnie interesuje

@Rolnik7343 tak dokładnie to mnie interesuje. Masz może coś takiego?

Skąd jestes ? Stoi u nas taka rama z kołami od wielu lat, miało istotny na pocięcie żeby materiał odzyskać i tak już od x lat stoi i czeka na pocięcie, jak zaproponujesz dobrą cenę to może się dogadamy 👍

Opublikowano

kurde panowie właśnie ta góra by się przydała bo odchodzi w uj roboty i pierdzielenia się. Ale zapytam sąsiada bo on szukał czegoś na lawetę do słomy i siana w małej kostce to może będzie zainteresowany tylko ile za to sobie życzycie?

Opublikowano
2 minuty temu, blondynek2004 napisał:

kurde panowie właśnie ta góra by się przydała bo odchodzi w uj roboty i pierdzielenia się. Ale zapytam sąsiada bo on szukał czegoś na lawetę do słomy i siana w małej kostce to może będzie zainteresowany tylko ile za to sobie życzycie?

Jak zaproponujesz dobrą cenę to nawet górna ramę mogę ci uspawac jaką będziesz chciał 😛

Opublikowano (edytowane)

Akurat spawanie to przyjemna robota. A jak jeszcze materiał jest konkretny to po prostu bajka. Najgorzej to nie lubię czyszczenia. Chyba trzeba będzie pomyśleć o jakiejś małej piaskarce.

@sumek666  coś dla Cb

https://www.olx.pl/oferta/mlocarnia-lublinianka-mzc-4a-mzc-4a-CID757-IDDgXAS.html#3052e79a72

taką przerabiałem teściowi do czyszczenia korzeni kozłka lekarskiego

no i cena jest znośna(chyba)

@Rolnik7343 ile chcesz za tą ramę to rano spytam sąsiada czy jest zainteresowany. No i gdzie do odbioru.

Edytowane przez blondynek2004
Opublikowano

A żebyś wiedzioł że jest warmianka 😅

7 godzin temu, red83 napisał:

Ludzie dzielą się na takich, którzy zasługują na szacunek i takich, którzy go wymagają...więc, nie każdego. 

Pisałem już o tym ....

Każdy zasługuje tylko niektórzy tracą to żeby zasługiwać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v