Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma ludzi którzy pracują za najniższą krajową

najniższa pensja krajowa to jest tylko dla prywaciarzy, żeby mogli tyle na umowę wpisać żeby jak najmniej podatku płacić, a resztę pensji pod stołem do ręki płacą

• Like 2
Opublikowano
42 minuty temu, slawek74 napisał:

A Ty gdzie był jak Cie nie było? rolnik7343

A robota, robota i jeszcze raz robota 

Opublikowano

śmiem twierdzić że są co mniej niż najniższa potrafia płacic a prywaciaż to prawie każdy pracodawca

Ursus932 napisał:

42 minuty temu, slawek74 napisał:

A Ty gdzie był jak Cie nie było? rolnik7343

robota to głupota 😜

Opublikowano
22 minuty temu, Ursus932 napisał:

No pokaż ten nowy nabytek w końcu :D

Opublikowano

najlepiej płakać jak to mi źle i nic z tym z trotymbic.obraz typowego niedojdy.

ps.w tych czasach jak ktoś kogoś wyzyskuje to się idzie pracować gdzie indziej bo pracy nie brakuje chyba że jest się niedojda życiowa i nic nie potrafi  

Opublikowano
10 minut temu, szmergiel napisał:

ps.w tych czasach jak ktoś kogoś wyzyskuje to się idzie pracować gdzie indziej bo pracy nie brakuje chyba że jest się niedojda życiowa i nic nie potrafi  

To idź do pracy na pół roku to z automatu zmienisz zdanie

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, szmergiel napisał:

A Ty myślisz że ja w życiu nigdy nie chodziłem  do pracy? nie do jednej bo chciałem zarabiać coraz więcej.

Tylko każdy rejon w Polsce to całkowicie inaczej się to przedstawia.Pracuj w stolicy a pracuj na Podkarpaciu to całkowicie dwa światy jeżeli chodzi o płace

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano

Co wy chcecie od tego Podkarpacia, w Rzeszowie poniżej 3tys na rękę nikt robił nie będzie, wystarczy mieć trochę pojęcia i bez problemu 4klocki zarobisz. Zresztą co to za porównanie do stolicy🤔 w stolicy inne zarobki ale i ile więcej trzeba na utrzymanie wydać.

Opublikowano
16 minut temu, stempos1980 napisał:

Tylko każdy rejon w Polsce to całkowicie inaczej się to przedstawia.Pracuj w stolicy a pracuj na Podkarpaciu to całkowicie dwa światy jeżeli chodzi o płace

juz ci @rolnik z podkarpacia wyjasnil ,ja z malopolski i daleko mi do stolicy. jak ktos glupi i len to zawsze mu bedzie zle niewazne gdzie mieszka.

Opublikowano
12 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Co wy chcecie od tego Podkarpacia, w Rzeszowie poniżej 3tys na rękę nikt robił nie będzie, wystarczy mieć trochę pojęcia i bez problemu 4klocki zarobisz. Zresztą co to za porównanie do stolicy🤔 w stolicy inne zarobki ale i ile więcej trzeba na utrzymanie wydać.

3-4tys.zł to się u mnie na wsi zarobi a nie w stolicy województwa

Opublikowano

Za 10 godzin na budowie to może zarobisz te pieniądze. Ja tu mówię o robocie przez 8 godzin i pięć dni w tygodniu bez napinki.

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

tyś się z Ulmanem na łby pozamieniał?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v