Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2400 do negocjacji  to musiałbyś za 1400 oddać, więcej nikt nie da za ten zabytek.

Opublikowano
11 godzin temu, Agrest napisał:

Bo czeka aż zadzwonisz. Może nic poważnego, tylko korbowód bokiem wyszedł, tudzież inna pierdoła?

A na co mi taki wielki grzmot , blok też idzie zaspawać i pierdoła naprawiona😎

Opublikowano

Jakie macie opinie o pługach agro mix? Warto tym sobie gitarę zawracać?

Opublikowano
30 minut temu, Uziu92 napisał:

taką za 2 tyś sprzedałem  + jeden nowy  talerz z PRL i klucz :D

Ja za 1950 z pół roku temu. Gdzieś w twoje strony poszła 😀

Opublikowano
stempos1980 napisał:

To sprzedaj zagona i kup obrót

a myślisz że tak łatwo sprzedać 🤔 najlepiej handlarze by za darmo wzięłli nie mam ciśnienia zastanawiam się nad trzybelkowcem do uprawy bez orkowej a wtedy pług co kilka lat trzeba zastosować i ten mógł by zostać

adam131 napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał:

brózdy

bruzdy

ten co w życiu żadnego błędu nie popełnił

Opublikowano (edytowane)

@bratrolnika słuchaj, ja mam starego Bometa gdzie wałki wiszą tylko na łańcuszkach, bez tych cybantów i zrodził mi sie pewien pomysł na fajny docisk. Planuje wstawić sprężyny z samochodu, bo gdzieś podpatrzyłem taki patent. Sprężyny mam z Golfa 2, więc koszt to kilka elektrod i troche czasu. Jak zrobie dam ci znać jak to sie sprawuje😜

Edytowane przez rafal4610
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

za ile mam oddać pług

Oddać to za darmo .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v