Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ludzie po co robicie cyrk o jakieś punkty ?Ile wy macie lat?... Toć to jest śmieszne żeby dorosłe chłopy lataly i beczaly bo punkt zarobił... 😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Tylko u-610 przedstawiał jakaś ścieżkę rozwoju, reszta podobno radziła sobie słabo na przeciw już produkowanym ciągnikom. W c-362 wykorzystano zmodernizowaną kabinę serii u. 

Opublikowano
12 minut temu, soltys48 napisał:

ogarek mi nie chodzi o same punkty, bo częsciowo sie należały

chodzi mi przejrzystość

Jaka przejrzystosc?... Dostałem nie raz i nikt nie widział tego... Widział abym robił g..... burze? Co znaczy czesciowo?... Co będziesz trybunał ludowy powoływał aby to roztrzygal? 

Moderator daje Ty przyjmujesz i nima dyskusji i tyle. 

Opublikowano
39 minut temu, jedrus2020 napisał:

Brat. Ja mam taką przekładnie. Będzie trzeba wąs przerabianie 60?

20200217_121723.jpg

Nie przymierzysz to się nie dowiesz

A chociaż w dobra stronę się wąs przesuwa jak kręcisz kierownicą???

Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

Moderator daje Ty przyjmujesz i nima dyskusji i tyle

Nawet za zabójstwo w sadzie jest dyskusja i adwokat A takie że ktoś daje a ty przyjmujesz to było w średniowieczu 

Opublikowano

Ja dostałem bana na siedem dni  i słusznie, a blokadę miałem na rok i 7 dni i też żeście tego nie widzieli, a teraz wielki lament, bo ktoś się obraził i konto usunął.

Opublikowano (edytowane)

Gdyby była tu moderacja jak kiedyś to dawno byś wyleciał tak samo jak ja... 

A ten stalking to się zastanów czy sam go nie czynisz wobec pewnej osoby 😎

3 minuty temu, soltys48 napisał:

MOże najpierw niech to zrobią moderatorzy

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

To jest to że moderacji nie było od dłuższego czasu praktycznie żadnej, a już uczciwej na pewno, no i wszyscy się rozpuścili jak dziadowski bicz.   :P   Ja będąc modem może kochany przez wszystkich nie byłem, ale nikt za nic nie dostał, a jeżeli się pomyliłem, to miał to cofnięte, a teraz jest tak że moderator choć się pomyli, to "honor" nie pozwala mu się do błędu przyznać.   xD

Opublikowano
bratrolnika napisał:

39 minut temu, jedrus2020 napisał: Brat. Ja mam taką przekładnie. Będzie trzeba wąs przerabianie 60?  Nie przymierzysz to się nie dowiesz A chociaż w dobra stronę się wąs przesuwa jak kręcisz kierownicą??? v W dobrą stronę się kręci. Ten co mi sprzedawał był bardziej rozeznany odemnie. ta jest od kaczki i niby tylko one się nadają. Na razie nie chce mi się wyjmować przekładni. Dużo chodzi czasu z wyjeciem ?

Opublikowano (edytowane)

Dobra . Ja mam tylko jedno pytanie . @ogarek kto ci dał moje dane ?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

I o tym wszystkim piszecie w temacie "znalezione na ..." na elektrodzie było bo frytach 

Dlatego frekwencja na elektrodzie jest prawie żadna. I tu też tak będzie jak w każdym temacie będzie tylko i wyłącznie na temat, ludzie chcą czasem pogadać o d*pie Marysi a nie pierd*lić na temat w temacie, którego i tak nikt nie czyta, tylko zakłada nowy jak coś potrzebuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v