Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Pany ktoś miał lub ma do czynienia z taką kijanką ?? 

https://m.olx.pl/oferta/kia-sorento-4x4-2-4bnavidvd-2003r-jedyna-taka-CID5-IDDjyOU.html#position=1&page=1

Jak z częściami do tego, jaki silnik najlepszy, interesuje mnie tylko silnik na Pb i ogólne to czy warto w ogóle się tym interesować. Chcę samochód do wszystkiego czyli objazd pól i przyczepka 1300kg MC. Wcześniej miałem ochotę na jeepa ale po obejrzeniu kilku sztuk stwierdziłem że odpuszczam te markę chyba że trafi się pewniak.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

z konnych zrobione 5 pól 6 rzędów za 1,5 zł kg oddam

Masz jakieś zdjęcie ? Powiedz po prostu za ile . Składają się ?

Z takich zrobione ?   https://www.olx.pl/oferta/brony-konne-CID757-IDCUjIV.html

No i miał byś niebywałą i niepowtarzalną okazję uścisku mojej dłoni dzisiaj . :D

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Mam taki relikt na gospodarce to go podłączam do akumulatora. Za bardzo nie ogarniam jego działania. Górne zdjęcie to przy słabej masie stoi na 0, a dolne zdjęcie to jak juz się dobrze podłączy. Ale ładuje nim kilka godzin i wskazówka dalej stoi w tym miejscu. Akumulator dobry bo później odpala,tylko zastanawia mnie czy to już tak musi być ze względu na starość prostownika czy jak?albo jedyne wytłumaczenie że za słaby do ciągnika. Nigdzie w internecie nie znalazłem informacji o tym prostowniku,może ktos mial/ma do czynienia?

IMG_20200208_080713.jpg

IMG_20200208_080734.jpg

Opublikowano
10 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

https://m.olx.pl/oferta/kia-sorento-4x4-2-4bnavidvd-2003r-jedyna-taka-CID5-IDDjyOU.html#position=1&page=1

Jak z częściami do tego, jaki silnik najlepszy, interesuje mnie tylko silnik na Pb i ogólne to czy warto w ogóle się tym interesować. Chcę samochód do wszystkiego czyli objazd pól i przyczepka 1300kg MC. Wcześniej miałem ochotę na jeepa ale po obejrzeniu kilku sztuk stwierdziłem że odpuszczam te markę chyba że trafi się pewniak.

Może idź tropem sołtysa i Santa Fe?

Dużo jeździ i wszędzie a i na haku nie mało ciąga

Opublikowano
zetorki12 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

z konnych zrobione 5 pól 6 rzędów za 1,5 zł kg oddam

Masz jakieś zdjęcie ? Powiedz po prostu za ile . Składają się ?

Z takich zrobione ?   https://www.olx.pl/oferta/brony-konne-CID757-IDCUjIV.html

No i miał byś niebywałą i niepowtarzalną okazję uścisku mojej dłoni dzisiaj . :D

tak zrobione z takich 3 takie pola i dwa mniejsze 6 rzędów ziemniaków lekko zabiera składane jak zwykłe brony

Opublikowano

Jakie siedzenie ? Znaczy wiem że pasażera , ale jakie

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Zerorki jak mi załatwisz takie siedzenie to ci w zamian oddam takie brony piątki 😛

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, slawek74 napisał:

dwie stówy dasz?

Masz czas ? Daj adres na priw     .Ściągnę tylko plandekę z przyczepki i śmigam

Opublikowano (edytowane)

Wysłałem . Jak chcesz to i tutaj dawaj .

Radek taki fotelik to może niewąsko kosztować , to musiał byś duuuuużo bron mieć . :D

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

O fotelu to Ty zapomnij nikt Ci nie odda za grosze 😀 płać i płacz😉😁

500 jestem w stanie dać za używane 😂

3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Wysłałem . Jak chcesz to i tutaj dawaj .

Radek taki fotelik to może niewąsko kosztować , to musiał byś duuuuużo bron mieć . :D

To bym Ci jeszcze sortownik albo redła dorzucił 😛

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Odpuść ten silnik ,bardzo mocno paliwożerny. Hujdaja z tym silnikiem ma kolega i spalanie na poziomie 14l a bude ma mniejszą ,dodatkowo dość drogi w naprawie/serwisie

Edytowane przez soltys48
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Sorento 2.4 trochę słaby ale będzie chodził, patrz na napędy, ma mieć pokrętło na 2h,4h i 4lo, jak ma auto to lipa bo nie rozlaczysz napędu. Co do jazdy bardzo przyjemne auto, ciche miękkie zawieszenie. 

Edytowane przez rafal3939
Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Darek na mojej Wsi kończy się powiat Grójecki a zaczyna się twój powiat.Wejdz sobie na mape a zobaczysz

Grojecki graniczy z sochaczewskim??? Chyba coś ci się pomyliło, albo miejscowości ci się pomiędzy, bo link co dodałeś to był Pawlowek w sochaczewskim

Opublikowano
29 minut temu, bratrolnika napisał:

Grojecki graniczy z sochaczewskim??? Chyba coś ci się pomyliło, albo miejscowości ci się pomiędzy, bo link co dodałeś to był Pawlowek w sochaczewskim

Darek masz rację muj błąd.spojrzałem tylko na miejscowość a nie z jakiego powiatu

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v