Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
soltys48 napisał:

27 minut temu, slawek74 napisał: nie to ma być rozpłodnik 😀 Taki hodowca i bykiem chce kryć??

Przemek byczuś Melo jest to chłopak do zadań specjialnych przypilnuje koleżanek co by ruja nie umknęła do tego są czasem sztuki ''problemowe'' w takich sytuacjiach też bywa nie zastąpiony 😉

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Uziu92 napisał:

dla mnie są dobre i nie tylko dla mnie , takze może Ci się jakaś lipa trafiła albo jakieś zawilgocone 

Monolit to ukraińskie są, używam w rozmiarze 2,5mm, szału nie ma, ale nadal lepsze od esabow

Opublikowano
11 minut temu, czesio200 napisał:

Gra o plon i ten typ co zamienil 2 rozjeane bizony na jednego rozjeanego holanda to są najwieksze paproki na yt haha.

To ten sam co zwijkę Sipmy zamienił na popsutego strucla New Hollanda, a ciągnik Pronara odpala rozpędzając z górki? Żeby się takim burdelem na YT chwalić, to trzeba mieć łeb...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

wziąłem je na próbę jakoś w tamtym roku paczkę i właśnie mi bardziej podeszły jak esab.

Spróbuj tych silverów, tanie a za***iste są, tak samo.dobre jak droższe o 30% metalweldy

• Like 1
Opublikowano
czesio200 napisał:

Gra o plon i ten typ co zamienil 2 rozjeane bizony na jednego rozjeanego holanda to są najwieksze paproki na yt haha.

gra o plon to jak mu sie kombajn w żniwa popsuł to stoi do tej pory na polu 😄 ciekawe czy wodę spóścił 🤔

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

gra o plon to jak mu sie kombajn w żniwa popsuł to stoi do tej pory na polu 😄 ciekawe czy wodę spóścił 🤔

A po co? 

Opublikowano

Co wy gadata za pierdoły, on lubi jak jest wszystko rozjebane :D

Opublikowano (edytowane)

A któren to? @Uziu92 bo i Ty się udzielasz na yt. Tylko nie zrób nic głupiego 😈

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano

Ano ten. Widać, że ojciec kiedyś miał niezłą gospodarkę teraz to ku upadkowi zmierza.

chwalił sie, że 100ha gosp ma a jak się okazało to jest 4 do podziału czy iluś tam. Ciągnik ma galanty, ale to znowy bankowy.

Opublikowano
soltys48 napisał:

to wystarczy zalać płynem przed sezonem🤪

a woda to nie płyn🤔😜 borygo za drogie młodszy oglada jego filmy na wykładach i zdaje relacjie to tam niezły cyrk na wiosnę siał/robił kukurydzę za 1000zł a teraz po tonie z ha nie zebrał 😁🤪

• Like 1
Opublikowano

o kosztach uprawy tu też było wtedy głośno

5 minut temu, slawek74 napisał:

a woda to nie płyn🤔😜 borygo za drogie młodszy oglada jego filmy na wykładach i zdaje relacjie to tam niezły cyrk na wiosnę siał/robił kukurydzę za 1000zł a teraz po tonie z ha nie zebrał 😁🤪

Opublikowano
5 minut temu, Uziu92 napisał:

https://www.youtube.com/channel/UCv6E1tHs1Bq_Vq9xoVAPviw

o ten, jakaś tam afera że niby joker obraził mafię ursus  i ten człowiek kanał założył i miał jechać do niego.

A bo myślałem że ten drugi pyprok agro z Mazur czy jakoś tak 

1 minutę temu, soltys48 napisał:

o kosztach uprawy tu też było wtedy głośno

Jak policzyłem swój koszt z suszeniem i usługa siewu/opryski nasiona paliwo i amortyzacja wyszło mi ponad 3 klocki i tak dumałem gdzie zrobiłem błąd 😂

Opublikowano

A ja wrócił z garażu a co do opon to taka kwestia ze jak się wymienia to trzeba wszystkie bo jak jest przedni napęd i z 50 zużycia to tryby mogą polecieć przy nowym tyle bo obwód sporo urośnie i będzie się nie zgadzać.

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Nie, narazie opony mi wybierają 😊

Panie ale o co kuźwa chodzi, w ogłoszeniach przeważnie są12, 4 16,9 18,4 itd 🤷‍♂️

Ursus932 ja to jestem noga w tematach rolniczych, ziemi mam tyle co Ty miedzy ale w tej kwesti to mnie nawet przebiles. 

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v