Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Tak 

To co ty za używany sprzęt chcesz 28 zł z ceny zejść :)?

Opublikowano

Czyli tak samo jak ursus, chcesz kupować A nie kupić 😁

Opublikowano
23 minuty temu, akooo napisał:

https://www.castorama.pl/sprezarka-tlokowa-specair-hl-275-50-id-30343.html?store=0&exactc=856a21a3f808ca829d032e882a9a1e95&keyword=pla_wszystkie_smart_pm&gclid=Cj0KCQiAifz-BRDjARIsAEElyGIj4hltVGW_wIAa8GJIKw6pl4vN0mMLHhboHA9t1k0AOEuw01yp4vkaAntREALw_wcB

Witam. Co powiecie o takim kompresorze bo mam zamiar go kupić. Miałem kupić Stalneya też 50 l ale tamten o ponad stówkę droższy i myślę nad tym. Za zaoszczędzone na Stanleyu kupiłbym przewód i pistolet.

Czy Stanley rzeczywiście lepszy czy tylko za marke się płaci? Jaki przewód i pistolet najlepszy w rozsądnej cenie

W obi 50l jednotłokowa 380zł kosztowała ostatnio

Opublikowano
6 minut temu, danielursus3p napisał:

Czyli tak samo jak ursus, chcesz kupować A nie kupić 😁

napisałem co i jak.

4 minuty temu, slawek74 napisał:

jak by kupił to co by robił 🤔😁 a nie daj boże by się coś zepsulo ....

chiba Tobie. mi się nic nie psuje. awarii ulega jedynie. :D

Opublikowano
1 godzinę temu, sladan napisał:

@Ursus932 zakup udany?

43 minuty temu, Stodoła napisał:

ursus karmi ogony, a nie w drodze po traktor

59 minut temu, slawek74 napisał:

napewno lepszy od ursusa czy zetora 😁😜

a 7kw z włącznikiem nie chcesz mało używany

z jego ruchami to jeszcze z domu nie wyszedł 🤣 stoi z telefonem w ręku i wacha się żeby numer wybrać 😛😉

31 minut temu, TheraRolnik napisał:

Albo siedzi w domu bo krowa będzie się cielić ... Kiedyś tam 

Byłem widziałem, ciągnik mechaniczne w dobrym stanie, trza porobić trochę pierdół, opony tył i najgorsze te błotniki dziurawe do wymiany 

Opublikowano
15 minut temu, Ursus932 napisał:

Byłem widziałem, ciągnik mechaniczne w dobrym stanie, trza porobić trochę pierdół, opony tył i najgorsze te błotniki dziurawe do wymiany 

Same opony i błotniki to już parę tysięcy trzeba dołożyć a napewno ci nie opuści na błotniki i opony a gdzie jeszcze farba i wulkanizator?😁A o robocie nie wspomnieć🤔

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, sladan napisał:

@Ursus932 zakup udany?

43 minuty temu, Stodoła napisał:

ursus karmi ogony, a nie w drodze po traktor

59 minut temu, slawek74 napisał:

napewno lepszy od ursusa czy zetora 😁😜

a 7kw z włącznikiem nie chcesz mało używany

z jego ruchami to jeszcze z domu nie wyszedł 🤣 stoi z telefonem w ręku i wacha się żeby numer wybrać 😛😉

31 minut temu, TheraRolnik napisał:

Albo siedzi w domu bo krowa będzie się cielić ... Kiedyś tam 

takie pierdoly zawsze beda w uzywanym sprzecie

• Like 1
Opublikowano

panowie, coś takiego da radę, czy za tą cenę omijać szerokim łukiem, bo w geremanii w podobnych cenach stoją, a szykuje się więcej roboty i wolałbym mieć zapas tym bardziej że planuję zwiększyć areał, zależy mi na grabieniu na bok bo łąki mam różne i prasujący czasami narzekają na małe wałki, a taką to i będę mógł od razu przed prasującym jeździć 

https://www.olx.pl/oferta/zgrabiarka-karuzelowa-kuhn-ga-6000-6m-masterdrive-4121-4321-CID757-IDEiO7P.html#0fbb645d26

Opublikowano
38 minut temu, Ursus932 napisał:

Opony to większy koszt, ale nawet jakby 10Tys.zł przyszło dołożyć to i tak wydaje się nie zła oferta

Jakie wnioski???

Opublikowano
38 minut temu, pafnucy napisał:

ale nie kupiłeś?

25 minut temu, stempos1980 napisał:

Same opony i błotniki to już parę tysięcy trzeba dołożyć a napewno ci nie opuści na błotniki i opony a gdzie jeszcze farba i wulkanizator?😁A o robocie nie wspomnieć🤔

20 minut temu, wojtal24 napisał:

takie pierdoly zawsze beda w uzywanym sprzecie

Można powiedzieć że sporo utargowane, no ale się wacham, 

Bo z błotnikami może być problem

5 minut temu, bratrolnika napisał:

Opony to większy koszt, ale nawet jakby 10Tys.zł przyszło dołożyć to i tak wydaje się nie zła oferta

Jakie wnioski???

Szwagier namawia żeby brać, porobisz sobie 

Opublikowano

Żebyś widział jak błotniki w moim MF-e wyglądały... Trochę blachy, trochę szpachli i trzeba się przyjrzeć że miał dziury na wylot powyjadane. Z resztą jak w większości MF/Landini z tego typu kabinami

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

@Ursus932 do równego 40000 zjechałeś z ceną?? Jeśli tak to lepiej możesz nie trafić, w mojej opinii

Poniżej 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v