Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
akooo napisał:

https://www.castorama.pl/sprezarka-tlokowa-specair-hl-275-50-id-30343.html?store=0&exactc=856a21a3f808ca829d032e882a9a1e95&keyword=pla_wszystkie_smart_pm&gclid=Cj0KCQiAifz-BRDjARIsAEElyGIj4hltVGW_wIAa8GJIKw6pl4vN0mMLHhboHA9t1k0AOEuw01yp4vkaAntREALw_wcB

Witam. Co powiecie o takim kompresorze bo mam zamiar go kupić. Miałem kupić Stalneya też 50 l ale tamten o ponad stówkę droższy i myślę nad tym. Za zaoszczędzone na Stanleyu kupiłbym przewód i pistolet.

Czy Stanley rzeczywiście lepszy czy tylko za marke się płaci? Jaki przewód i pistolet najlepszy w rozsądnej cenie

kup większą 100L bo bedziesz dwa razy kupował

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

może ładniejszy ale czy lepszy 😜😁😉

marka to jeszcze nie wszystko.

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Siary pytaj wczoraj na dobranoc ogladałem 😁😉

Mam pomysł na inne tego załatwienie. Poje go i ładuje w samochód, gadam mu po drodze że kobita owdowiala i szuka chłopa takiego jaak on. Wyląduje pod bramą u Ciebie i chodu, wy z chłopakiem załatwicie sprawę a łobuz dokończy 🤔

Opublikowano
6 minut temu, akooo napisał:

Czy Stanley rzeczywiście lepszy czy tylko za marke się płaci?

Za napis tylko

Opublikowano (edytowane)

Jaki szukasz? Mam nagrane reno 103 54 z turem jakieś 46-48 tys wyjdzie, oryginał 12 tyś h @pafnucy

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano
gregor1284 napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

Siary pytaj wczoraj na dobranoc ogladałem 😁😉

Mam pomysł na inne tego załatwienie. Poje go i ładuje w samochód, gadam mu po drodze że kobita owdowiala i szuka chłopa takiego jaak on. Wyląduje pod bramą u Ciebie i chodu, wy z chłopakiem załatwicie sprawę a łobuz dokończy 🤔

a trafisz? 😁 ja nie kiler i co on mi winien 🤔😁

radekz200 napisał:

Pafnucy to Ty serio traktor kupujesz? 😛

jaja se robi będzie jak ursus ze trzy lata jak dojrzeje 😜😎

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

Za napis tylko

A ten Specair obleci?

Opublikowano
8 minut temu, akooo napisał:

https://www.castorama.pl/sprezarka-tlokowa-specair-hl-275-50-id-30343.html?store=0&exactc=856a21a3f808ca829d032e882a9a1e95&keyword=pla_wszystkie_smart_pm&gclid=Cj0KCQiAifz-BRDjARIsAEElyGIj4hltVGW_wIAa8GJIKw6pl4vN0mMLHhboHA9t1k0AOEuw01yp4vkaAntREALw_wcB

Witam. Co powiecie o takim kompresorze bo mam zamiar go kupić. Miałem kupić Stalneya też 50 l ale tamten o ponad stówkę droższy i myślę nad tym. Za zaoszczędzone na Stanleyu kupiłbym przewód i pistolet.

Czy Stanley rzeczywiście lepszy czy tylko za marke się płaci? Jaki przewód i pistolet najlepszy w rozsądnej cenie

Mam taka jak w linku za 400 Ci sprzedam 😛 bardzo mało używana 

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

a trafisz? 😁 ja nie kiler i co on mi winien 🤔😁

Toć chyba on już dawno dojrzały 😂😂😂 już mu pewno nie duzo do przekwitu brakuje 😂😂

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Jaki szukasz?

nie szukam.

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

ale co dźwięki silnika masz nagrane 😛😁

Też 😁

1 minutę temu, pafnucy napisał:

nie szukam.

To kupiłeś już? 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

no gdzie. nie będę się wcinał Ususowi z szukaniem:D

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

To kupiłeś już? 

szuka mi już ktoś,

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Dobra ale bym kupił na 2 tłoki jednak 

A co szybciej nabija czy jak?

Opublikowano
Przed chwilą, krilan06 napisał:

Co z tego urwania z ceny skoro sama cena wyjściowa z księżyca? Mało pracował? To skąd ten wygląd?

Może paru operatorów było :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v