Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

przydał by mi się taki do wożenia kończyny kurom 

Edytowane przez szczypka
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Tak jest. Ludziom wmówiono że to jest straszne, większość ludzi prędzej fiknie ze strachu jak z samego faktu że ma covida. 

Od nas kobieta 60lat 2 miesiące chorowała, leżeć w SIERPNIU pod płucosercem- to nie za ostro jak na grypę? 

Opublikowano
kokoman0 napisał:

2 godziny temu, daron64 napisał:

Chłopak z roboty napisał w poniedziałek, że stracił smak i węch i w środę ma mieć test. Miałem z nim służbę w tamtą środę. Napisałem żeby dał znać po wyniku i spytał jak z kwarantanna. Dziś pisze, że wynik pozytywny i idzie na izolacje - od poniedziałku 🤣 w poniedziałek wraca jakiś lekarz i on będzie z nim gadał dopiero. Pytam co z kwarantanna, to powiedział że nic nie pytali z kim i kiedy robił. Taka tam walka z pandemia. 

Z innym chłopakiem rozmawialiśmy, to mówił że jak chorował, to żona z dzieciakami na kwarantannie, to policja codziennie przyjeżdżała sprawdzała czy jest w domu, a o niego nikt nie spytał ani razu.

Idźcie **ujam z tym covidem. Ile można kuźwa. Zwykła grypa potrafi być groźniejsza. Przykład w zeszłym roku 3 miechy od grudnia do marca całą moja rodzina chorowała dzieci i ojciec z zapaleniem płuc (powikłania) ja straciłem głos od silnego kaszlu. 2 razy wyniki robione co za UJ że tyle trzyma. Gorączka, duszący kaszel, człowiek tak słaby, że jakby upadł to by nie wstał chyba a wy piszecie jaka bieda, że tydzień jeden z drugim pochorował i węch stracił. 🤦‍♂️

a skąd wiesz że to nie był cowid🤔 to cholerstwo już dłużej krąży po swiecie niż nam się wydaje

Opublikowano
danielursus3p napisał:

2 minuty temu, kokoman0 napisał:

Idźcie **ujam z tym covidem. Ile można kuźwa. Zwykła grypa potrafi być groźniejsza. Przykład w zeszłym roku 3 miechy od grudnia do marca całą moja rodzina chorowała dzieci i ojciec z zapaleniem płuc (powikłania) ja straciłem głos od silnego kaszlu. 2 razy wyniki robione co za UJ że tyle trzyma. Gorączka, duszący kaszel, człowiek tak słaby, że jakby upadł to by nie wstał chyba a wy piszecie jaka bieda, że tydzień jeden z drugim pochorował i węch stracił. 🤦‍♂️

Tak jest. Ludziom wmówiono że to jest straszne, większość ludzi prędzej fiknie ze strachu jak z samego faktu że ma covida. 

żebyś się nie zdziwił ☝️ oj oj

pawel885 napisał:

3 minuty temu, szczypka napisał:

przydał by mi się taki do wożenia kończyny kurom 

Czyje te kończyny? 

końa😜🤔

Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał:

Od nas kobieta 60lat 2 miesiące chorowała, leżeć w SIERPNIU pod płucosercem- to nie za ostro jak na grypę? 

Ja nic nie stwierdzam. Śmieszy mnie jedynie fakt, że ktoś kto trochę smarknie zakaszle mało sraczki nie dostanie ze starchu.  W mieście powiatowym kolejki jak sam sk***ysyn do testów. Na ch*j tam łazić jak się jest chorym? Jeszcze bardziej zarazić społeczeństwo? Debili nie brakuje to wiem. Tak samo wiem że macie mnie za postrzeleńca za to że tak pisze no ale cóż. 

3 minuty temu, slawek74 napisał:

żebyś się nie zdziwił ☝️ oj oj

To się zdziwię :) aby pozytywnie 

7 minut temu, TheraRolnik napisał:

Lubią 😁 tzn lubili kiedyś 😅

A kuwa, przepraszam. Przeczytałem że nie lubią, Jeszce raz przepraszam za nie potrzebna dyskusje 😅

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

a skąd wiesz że to nie był cowid🤔 to cholerstwo już dłużej krąży po swiecie niż nam się wydaje

Weź nie osłabiaj mnie. Zwykła grypa zaniedbana potrafi zabić. Może doprowadzić nawet do zapalenia mięśnia sercowego. Z resztą rok temu wtedy co i ja chorowałem utkwił mi przypadek dziewczynki kilkuletniej i jej rodziny gdzie wszyscy byli chorzy na grypę ale dziewczynkę grypa zabiła (coś mi świta że to był typ A grypy) w bodajże 3 dni a reszta wyszła z choroby obronną ręką. 

Opublikowano

Danielu na mojej gminie jest ogromny wysyp cowida sam przeszłem to wiem znajomy przeszedł cos podobnego latem 2018 roku a zaczęło się od wycieczki nad morze a byl tam zjast ludzi z całego świata i miesiac go leczyli na grypę kilka osób już na to cholerstwo zmarło nawet nie starzy 48 i 57 lat a kilkoro starszych

Opublikowano

a że nie robili na niego testów to nie znaczy że go nie było może nie w takiej skali ludziom co chorowali rok temu na płuca i leżeli w szpitalach z wymazów też potrafi wyjść corona i miewają przeciw ciala na cowid

Opublikowano
15 minut temu, danielursus3p napisał:

Ja nic nie stwierdzam. Śmieszy mnie jedynie fakt, że ktoś kto trochę smarknie zakaszle mało sraczki nie dostanie ze starchu.  W mieście powiatowym kolejki jak sam sk***ysyn do testów. Na ch*j tam łazić jak się jest chorym? Jeszcze bardziej zarazić społeczeństwo? Debili nie brakuje to wiem. Tak samo wiem że macie mnie za postrzeleńca za to że tak pisze no ale cóż. 

Już sraczka jest podciągana pod covid. Znajomy kolegi miał.

Opublikowano

Hmm. Dziwne to co piszesz. Ostatnie tak mocne przeziębienie mialem w 2016/17, ani smaku ani węchu nic. Nie było głośno o koronie i nikt się nie bał, nagle każdy zaczął się bać. Dlaczego? Bo w telewizji mówią że tyle ludzi choruje? Co rok ciężko się dostać do lekarzy o tej porze. Ja nie mówię że covida nie ma, tylko że ludzie panikują, a nie powinni. 

Opublikowano

Koronawirusy toważyszą ludziom od zarania dziejów nie pojawiły się ot tak. Gdyby nasi prowadzili coroczne statystyki zachorowań na grypę i umieralność na grypę i powikłania pogrypowa okazało by się, że dane pokrywały by się z tegorocznymi. Niemcy takie statystyki prowadzą i o dziwo skala zachorowań i zgonów nie odbiega od corocznej normy. 

Opublikowano
1 minutę temu, mano napisał:

Już sraczka jest podciągana pod covid. Znajomy kolegi miał.

Sraczke czy covid? 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v