Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Dzwoń i niech wysyła kurierem.

Chyba takie rzeczy to by nie przeszły chociaż teraz wszystko możliwe.

Patrzyłem na mapie to do tego co ty wystawiłeś i do tego co ja to jest po 370 kilometrów

Opublikowano
stempos1980 napisał:

15 minut temu, Agrest napisał:

Dzwoń i niech wysyła kurierem.

Patrzyłem na mapie to do tego co ty wystawiłeś i do tego co ja to jest po 370 kilometrów

ale co to odległość rowerem na ramie chyba byś tego nie wiózł 😉

Opublikowano

Wielu dziś jest w stanie wysłać sprzęt bez oględzin.

Pod Częstochową dogadywałem glebogryzarkę. Facetka nie widziała problemu.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacek3773 napisał:

Ceny kosmiczne z niczego się nie biorą  wydajna hydraulika.zwolnice planetarne .oszczędny silnik.mocny podnośnik itd 

Zetor ma lepszy może uciąg bo po prostu d*pę ma cieższą

Wydajna hydraulika i mocny podnośnik?Powiedz mi że nie mówisz w tej chwili o ursusie 3512 jakoby miał te podzespoły lepsze od zetora

Opublikowano
Dnia 11.09.2020 o 17:01, MarcinNH napisał:

Gniot czy w dobrym stanie też może być? 

Od Ciebie w dobrym stanie  ??🤣😂🤣😂

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Ursus932 napisał:

A do czego ten pług, znaczy jaki koń ? 

Ciapek💪 

@Agrest twoje ogłoszenie od handlarza a moje na 90% od rolnika to z wysyłką może być różnie

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano

Chłopy też ogarnięte bywają.

Przyczepę i opryskiwacz od rolników zakupiłem bez oglądania . Laweta wysłana załadowali i w świat.

Po za tym @6465 w powrocie Ci przywiezie😉

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

Ciapek💪 

@Agrest twoje ogłoszenie od handlarza a moje na 90% od rolnika to z wysyłką może być różnie

Nie rób mu tego 

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, wincenty5 napisał:

Wydajna hydraulika i mocny podnośnik?Powiedz mi że nie mówisz w tej chwili o ursusie 3512 jakoby miał te podzespoły lepsze od zetora

4512 vs zetor jednak wole zetora 5320

Edytowane przez massey235
Opublikowano

jest podobno jakas strona co można zamówić transport. Cena 3zł za km ale tylko płatne w jedną stronę. Dzisiaj dzwoniłem do jednego handlarza o przyczepe to mówił ze jak blisko to sam przywiezie A jak dalej to mi może na jakiejś tam stronie zamówić tylko nie pamiętam jaka to była strona.

Opublikowano
17 minut temu, Marecki2922 napisał:

Widzieli wy takie coś , nawet ciekawe rozwiązanie 

To jest heder typowo do traw na nasiona i zboże też tym pójdzie tylko cpo tym mulczer musi iść

20 minut temu, jedrus2020 napisał:

jest podobno jakas strona co można zamówić transport. Cena 3zł za km ale tylko płatne w jedną stronę. Dzisiaj dzwoniłem do jednego handlarza o przyczepe to mówił ze jak blisko to sam przywiezie A jak dalej to mi może na jakiejś tam stronie zamówić tylko nie pamiętam jaka to była strona.

To w moim przypadku ponad tysiąca to samemu taniej wyjdzie

Opublikowano
42 minuty temu, Marecki2922 napisał:

Widzieli wy takie coś , nawet ciekawe rozwiązanie 

rozwiązanie fajne i paliwo oszczędzi ale już z mulczowanie tak pięknie nie wyjdzie, i jak sobie w nocy kosić i nie widać czy ma kłosy czy nie 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Masz konto na fb ?

Bo jest tam taką grupa co dajesz posta co masz do przewiezienia i jak ktoś ma po drodze to zabierze i ci przywiezie 

Edytowane przez TheraRolnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v