Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Życia braknie żeby wszytko robić 😏

Nic nie kupiłem 

I chyba nie prędko kupie

Opublikowano (edytowane)

W tej chwili mam niewidzialne Tylko z tymi drzwiami to jest problem Prawie wszystkie używki maja łatane zawiasy i przegniłe doły  Najlepiej byłoby zrobić ramkę z profila ,wstawić oryginalna szybę i byłoby super

komplet lewe prawe 

Edytowane przez debrzyna
Opublikowano

Dokładnie wszytko co znalazłem to zgnite i wyrwane zawiasy ten typ już tak ma 😏. Chyba narazie swoje połatam 

Fajne kabiny tylko kuźwa te drzwi niewypał 😕

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, szmergiel napisał:

człowieku przestań bredzić.porownujesz jakiegoś  gru A golfa 3 co sam nie wie czy coś ma w oryginale do aut w nominale.prwda jest taka że na pierwszy montaż ida najlepsze części,później już tylko wymiana za wymiana dlatego na oryginale nawali,km a później co chwilę remont.tsl się projektuje auta i taki jest handel. dążenie do tego że masz kupić nowe pojeździć 5 lat i ma nie być opłacalne naprawianie.najlepiej to widać po nowych malutkich silnikach turbo benzynowych-jednorazowo do 15o tyś a później mexyk.czepiasz się czy kupił ktoś nowe i jest pewny oryginał a jak kupiłem auto po 100tys i prawie 200 przejechałem i nic nie szumialo,nic nie szukali to co?druga rzecz wymieniłem raz kpl tarcz hamulcowych przy 380tys w BMW...... 

Golf gruchot-jak to nazwałeś- to egzemplarz z polskiego salonu od pierwszego właściciela ( kupiony od brata mojego ojca chrzestnego). Servisowany zawsze w VW,ze wszystkimi rachunkami, wpisami itd. do końca na oleju 5w40.Od miesiąca jeździ nim gimbus do szkoły. Na początku grudnia zeszłego roku byłem że sasiadem oglądać Tourana, przez telefon po prostu ideał. Więc o bredzeniu się nie wypowiadaj, szmergiel w gwarze poznańskiej to ktoś z pierdolcem. Tak z 5 lat temu był taki kretyn na forum etransport... Użalał się nad tym, że kierowcy chcą więcej zarabiać.... 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

to jeździj ta 25 letnia lala i wymieniaj zawieszenie i co tam chcesz.ja nie muszę.ps.wczesniej miałem w awatarze zdjęcie fritchla i miałem ubaw jak kogoś draznilo.moge nawet sobie nik ,pedofil" napisać i będę miał ubaw z głupich co będą się czegoś doszukiwać. hehe.

człowieku nie tylko ja tu napisałem że gadasz głupoty a ty swoje.a poza tym to nic z argumentami merytorycznie nie utwierdziles swoich racji więc nadal twierdzę że bredzisz

Edytowane przez szmergiel
l
Opublikowano
8 godzin temu, debrzyna napisał:

Drzwi do kuny

A to o czym Ty myślisz to własnie łykam 

Jade właśnie do goscia u ktorego stoi w krzakach 60 i z tego co kojarzę kabina kunowska ile mozna dac za takie drzwi?

Opublikowano
20 godzin temu, red83 napisał:

Na oryginałach częściach czy oryginałach od nowości? Oczywiście te auta spod stempla posiadałeś? 

Poza tym w E39 z tego co kojarzę są już zespolone, a to zmienia postać rzeczy... Wstyd to Bardzo Małego Wacka mieć. 

Twoja głupia teoria się sypie, to zaczynasz się czepiać. Łożysko zwykłe czy zespolone to cały czas łożysko i tu nic się nie zmienia. Po prostu głupoty piszesz.

Z tym wstydem z powodu "bardzo małego wacka" to z autopsji? Współczuję. Głupoty jeszcze bardziej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v