Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupic Johnego i nie wiem jaki dealer jest dobry. ma dobry serwis i ceny. Najlepiej żeby był gdzieś w opolskim, śląskim. Co mi doradzicie. gdzie kupowaliście swoje Jodn Deere'y

Opublikowano

Polecam Chempest mają siedzibe w Rudniku koło Raciborza, ale mają też oddziały w Rudnikach (powiat Olesno) oraz w Miechowie ale to już małopolskie

Opublikowano

W Miechowie jest małolepszy i jest Chempest co do serwisu to co słyszałem od innych rolników, a z wieloma rozmawialem bo jestem na wielu imprezach rolniczych typu wystawy,pokazy polowe i to różnych firm to ocena serwisu z Chempestu jest lepsza niż małolepszego.

Opublikowano (edytowane)

A jak jest wasza opinia o firmie chemirol? Do załusina mam 25 kilosów a do firmy chemirol 120 kilosów i nie wiem którego dilera wybrać ?

w danzapie 4 sa dni otwarte od 10 do 14.30 ja wpadam na jazde testowa

Edytowane przez wasilewn2
Opublikowano (edytowane)

mysle ze nawet jak cos utargujesz to i tak odbija to sobie na przegladach i serwisie .za sam dojazd krzykna sobie pewne ze 300

Edytowane przez nasil90
Cytowanie posta
Opublikowano

Tak pisze jakby kogoś to interesiło , w placówce Chempestu w Miechowie stoją JD serii 8r , 7530 premium , 6930 p, 6630 comfort, 6430 p, i jakieś mniejsze , plus ładowacze czołowe JD . Tak więc można troche pozwiedzać ;)

Opublikowano

Wiem bo właśnie w niego celuje :P 230 tyś netto wersja premium AQ bez eco schift , TLS yyyy gumy Trelleborg (czy jakoś tak) tył 520mm szerokości . a tak to standardowe wyposażenie .Aha felgi skręcane .

Opublikowano

Ja odradzam Serwis JD w lublinie dokładnie GRAVIT partacze i naciągacze - brak słów i nerwów!

A dlaczego kolego?.

Pytam , ponieważ mam dylemat czy brac w gravicie czy w radymnie jd 6170r ?

Opublikowano

Nie tylko Lublin słynie w tym regionie ale i BIAŁA PODLASKA.Przed podpisaniem umowy przedstawiciel firmy obiecywał mi że będę mógł się wycofać jak mi się ciągnik nie podoba no i faktycznie mi się nie podobał i nie chciał bym go darmo ale jak się okazuje nie jest takie proste wycofać się z umowy bo szef zwolnił pracownika i obarczyć chce mnie nie tylko 5% opłatą na którą jestem zgodny ale chce mnie również pociągnąć do odpowiedzialności bym mu płacił odsetki dziennie w wysokości ponad 10%

Opublikowano

radymno to są zlodzieje i krentacze nie radze unich brać

kolego odradzam radymno to złodzieje i krentacze szkoda nerwów na nich dziś coine jutro cena 5 % drożej sie okazuje

Opublikowano

Panowie bo w serwisach o to chodzi zeby sprzedac a jezeli wyjdzie jakas usterka to wszystk robic zeby wina byla po stronie rolnika lub innego uzytkownika. i jak naprawiac to naciagac na kase ile sie da.