Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Piastom to ja co najwyzej mogę koła robić

A co ja poradzę 😅

Opublikowano
2 minuty temu, jackasss napisał:

Papież nie ma tu nic do rzeczy jest taki przepis w prawie kościelnym, a zadaniem księdza jest rozeznać daną sytuację, co nie zmienia faktu, że często jak widać wyżej rozeznaja ja źle. Pierwotnie chodziło o to czy ksiądz może odmówić chrztu. Chcialem tylko udowodnićć że może i że jest to CZASAMI słuszne. Pozdrawiam 😉

5 minut temu, gregor1284 napisał:

U nas też fajna, ale śpi teraz 🤔

Sołtyska na służbie  powinna być w dzień i noc.😋

Opublikowano

Ty prawie spokrewniony 😁

Przed chwilą, Strongman napisał:

W tym roku kolędy nie będzie,nie będzie chodził po domach i zbierał kasę,.

Ja pójdę za księdza. 

Pożyczę koloratkę  i sutanne 10% dla tego co pożyczył. Więcej info pryw. 

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

prawie robi wielką różnicę. są tu inni królewicze

Wiem 😁

Opublikowano

Ja się tak śmieje że ojcu władza do głowy uderzyła, już tak z 10 lat ma że myśli że jest najmądrzejszy na świecie 😅

Opublikowano

Nie masz tam łatwo, skąd jesteś? To kiedy wpadnę na 15 min pogadać, obracam się po całym kraju to może kiedyś się uda zgadać, A z Tobą to chociaż w jednej kwestii bym się dogadał🤭

Opublikowano

No moja to tylko mistrzynią ciętej riposty się zrobiła 🤣

Na Twoim miejscu tak bym się nie cieszył,    :P  prawie wszystkie to mają, a nazywa się dokładnie zadatek do kłótliwości   xD  zazwyczaj po ślubie się dopiero uaktywnia w całej krasie.    :D 

Opublikowano

Ta, ale jej ta władza nie uderzyła do głowy jak Twojemu ojcu 😎 jedynie nikt już się stara jej nie denerwować 🤣 ja mogę! 

No jak ma takiego podsołtysa to niema nic dziwnego. Nie wiedziałem 😏

Opublikowano
17 minut temu, danielursus3p napisał:

Nie masz tam łatwo, skąd jesteś? To kiedy wpadnę na 15 min pogadać, obracam się po całym kraju to może kiedyś się uda zgadać, A z Tobą to chociaż w jednej kwestii bym się dogadał🤭

Ogarnąć Ci tu co na pauzę? 🤣 Gmina Baranowo panie 

15 minut temu, deSilva napisał:

Na Twoim miejscu tak bym się nie cieszył,    :P  prawie wszystkie to mają, a nazywa się dokładnie zadatek do kłótliwości   xD  zazwyczaj po ślubie się dopiero uaktywnia w całej krasie.    :D 

Nie nie, ona sama nie chce pracowac 😎 u mnie to krótko, nie pasuje to czapka brama. W tym związku to działa odwrotnie niż w innych 🤔 to ja szukam powodu do kłótni 🙉😮

15 minut temu, Dariowola napisał:

No jak ma takiego podsołtysa to niema nic dziwnego. Nie wiedziałem 😏

Kiedys z siostrą swoją coś robiła i mówi coś do niej że mogła rękawiczki założyć. A ta na moją że jej nie powiedziała🤣 a Marylin krótko do niej, a majtki masz? Bo też Ci nie mówiłam że masz założyć 🤣

Nauka nie idzie w las 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v