Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty się módl Szymon żeby żona Ci przez ramię kiedyś nie zerkła co ty tu wypisujesz😂

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Ty się módl Szymon żeby żona Ci przez ramię kiedyś nie zerkła co ty tu wypisujesz😂

Jeszcze nie żona :D a poza tym ona mnie zna :o ale przesadzac nie mogę bo potem sie to obraca przeciwko mnie, cwana bestia i szybko sie uczy 🤣🤣

Opublikowano

Powiedział ten co miał 4 na raz, ja miałem 3 w technikumie i mi dni brakowało w tygodniu 😂

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jeszcze nie żona :D a poza tym ona mnie zna :o ale przesadzac nie mogę bo potem sie to obraca przeciwko mnie, cwana bestia i szybko sie uczy 🤣🤣

Znaczy się że Ty też zazdrośnik😂

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Dlatego trzeba badac odrazu :o sciagaj majtki bedziemy sie całować

Że Gregor ma ściągać, Kryste Panie 

Opublikowano

Że ci się chce, mnie wuj strzela z babami na zakupy jechać, a już po ciuchy to pierdolca dostaje 🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

A sam se rwie baby na prawo i lewo😂

No taki paradoks :o ale dzięki temu ile razy sie śmiała jak coś gdzies załatwię bo zażartuje i cos zagadam zaraz atmosfera sie rozluznia i odrazu cos czego sie nie da sie załatwi 😛

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

dlatego rzadko jeździmy :D jak ja kiedyś odzieżą handlowałem u ciotki, co to się działo

Opowiadaj 

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

No taki paradoks :o ale dzięki temu ile razy sie śmiała jak coś gdzies załatwię bo zażartuje i cos zagadam zaraz atmosfera sie rozluznia i odrazu cos czego sie nie da sie załatwi 😛

To zgubne jest

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Opowiadaj

lepiej nie. powiem tylko tak kobiety nie mają tych rozumów jakichś skomplikowanych :D a kto kobiecie lepiej doradzi przy kupowaniu? no pewnie że facet.

stare babki jak przychodziły po jaki beret to kupowały po cztery :D bo co założyła następny to coraz lepiej wyglądała 😎🤣

Opublikowano (edytowane)

kolega po fachu już z 8 lat nie był w kraju bo go powiatowa psiarnia prześladuje :D pomógł żonie jakiegoś wyższego stopniem z powiatówki :D kiedyś na wichurze ogarnąłem taką młodziutką dziewczynę, wszystko pięknie ładnie ale tą zebrało na romantyzm i mówi że na koszulce mam jej rok urodzenia. No dobra nic ja patrzę a tam jakiś nadruk 1997 😮 ona jakoś wtedy miała 14 lat, no ale dobra czekam na rozwój sytuacji, ładnie pięknie a ta mi "szwagrów" przedstawiła. za jakieś 5 minut poszedłem się odlać i do tej pory nie wróciłem

Edytowane przez gregor1284
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v