Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

być z trzema w jednym miejscu i sprawić żeby żadna się nie skapowała o innych, to jest sztuka

Chryste Panie... 😱😱

Opublikowano
7 godzin temu, bratrolnika napisał:

@radekz200nie słuchaj to, wiem z pewnego źródła że ma na imię Swędziwór,tak ze staropolskiego 

Karuzeli śmiechu nie ma konca :o kurla net z plusa zamula 3 dzien chyba router padł a zasięg w tel na neta jeno w garazu mam i zaległości w temacie ;/

Opublikowano

swoją drogą moja nauka w technikum to więcej gadką nadrobiłem niż umiejętnościami, jak była matematyka to rwałem listwę z ławki i szedłem bo gwoździe i młotek na warsztaty, byle tylko przy tablicy nie być. Na długich przerwach w piątek różaniec z wychowawczynią żeby jako tako z ruska zdać, polonistka miała mnie dosyć bo siadałem w pierwszej ławce i komplementowałem ją patrząc w oczy :D i zawsze jak był jakiś dym to wychodziło że nauczycielka głupią z siebie zrobiła, nigdy ja :D ech piękne czasy

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

swoją drogą moja nauka w technikum to więcej gadką nadrobiłem niż umiejętnościami, jak była matematyka to rwałem listwę z ławki i szedłem bo gwoździe i młotek na warsztaty, byle tylko przy tablicy nie być. Na długich przerwach w piątek różaniec z wychowawczynią żeby jako tako z ruska zdać, polonistka miała mnie dosyć bo siadałem w pierwszej ławce i komplementowałem ją patrząc w oczy :D i zawsze jak był jakiś dym to wychodziło że nauczycielka głupią z siebie zrobiła, nigdy ja :D ech piękne czasy

Aż nieraz za tym tęskno :o

Dużo lżej sie żyło mimo ze w dzien do szkoły a w nocy do pracy zeby na balety w sobote bylo :D a teraz w dzien praca potem gospodarka i czasu na życie malo :o

Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Ja unikałem takiej jednej co było moim "zauroczeniem" za czasów gimnazjum aż tu jeb ... Pracuje w sklepie rolniczym do którego jeżdżę jak coś potrzebuje... 

A gdzie ten sklep ??

Opublikowano (edytowane)

Jut

6 minut temu, gregor1284 napisał:

obudowa filtra paliwa władymirec leda 96rok, sam korpus wystarczy na 3 przewody. @szymon09875 to ten sklep co mówiłeś?

Taak jutro biore wolne i jade :D

16 minut temu, TheraRolnik napisał:

5km odemnie 😛

Spokojnie... Czytam wszystko i oglądam na Polsacie "och Karol" 😁

No to nie daleko ode mnia, a juz bezpiecznie:D Na Twoim miejscu bym tam czesto gościł :)

I jakies wnioski wyciągnąłes z filmu??

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
57 minut temu, gregor1284 napisał:

być z trzema w jednym miejscu i sprawić żeby żadna się nie skapowała o innych, to jest sztuka :D a czwarta cały czas smsy. Oj działo się ale to 30kg i 8 lat temu. grunt to się nie bać gadać

Sztuka to by była wszystkie cztery jednej nocy zaspokoić i żeby każdej coś skapło  🤭

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

to ten sklep? Szymon kiedy się coś dowiesz :D na polskich stronach nigdzie nie ma tego filtra.

Jutro dzwonie :) jak kolezanka rolnika odbierze to jade sie zorientowac 🤣🤣🤣

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

znałem chłopaka co takie coś osiągnął, zadowolony by był jakby to teraz było bo to 2000 co miesiąc. A tak to na drzewie karierę zakończył

Przykry finał, skończył przez nie czy inny powód? 

• Thanks 1
Opublikowano
15 minut temu, szymon09875 napisał:

Jut

Taak jutro biore wolne i jade :D

No to nie daleko ode mnia, a juz bezpiecznie:D Na Twoim miejscu bym tam czesto gościł :)

I jakies wnioski wyciągnąłes z filmu??

Jak by była wolna to i codziennie bym po jedną nakrętkę jeździł a że zajęta to jadę tylko jak muszę 😛

Ten film to ja już widziałem kilka albo kilkanaście razy 😅

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, szymon09875 napisał:

Jutro dzwonie :) jak kolezanka rolnika odbierze to jade sie zorientowac 🤣🤣🤣

Przykry finał, skończył przez nie czy inny powód? 

ale ile szczęśliwych finałów miał :D no podobno tak postanowił rozwiązać ten problem, kumpel który go reanimował to mówił że cała klatka to gruchała

Therarolnik nie ma takiej śruby co to się jej nie da odkręcić :D

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v