Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzwoniłem do swojego prowadzącego to na 40 wniosków już 6 zaprasza do podpisania umowy także niedługo to hgwie kiedy znaczy ?

Edytowane przez king12
Opublikowano

Mam ofertę na nową serię masseya 5s. Co myślicie? 299 tys 

Seria 6s droższa o jakieś 50 tys w tym samym wyposażeniem. 

Ma ktoś może ofertę na case maxxum 125, lub New holland t6. 125s?  Rozmawiałem z przedstawicielami przez tel to około 270 tys z miękka osią, kabina, opony 540/650 

Screenshot_20201231_165744.jpg

Opublikowano (edytowane)

A tego to nie wiem, po co się denerwować, ze tyle trzeba dopłacić. Myślę że około 50 tys mniej. Czyli cena pewnie okolo 250. Sam  przedni tuz to już 9 tys, różnica między dyna 4 a 6 to koszt chyba 10 tys, Amortyzowana kabina i os także uzbiera się trochę. Też widzi mi się ten model, ale  z drugiej strony za tą cenę mamy coś większego z innych marek. 

Edytowane przez Marcin06
Opublikowano
Marcin06 napisał:

Ma ktoś może ofertę na case maxxum 125, lub New holland t6. 125s?  Rozmawiałem z przedstawicielami przez tel to około 270 tys z miękka osią, kabina, opony 540/650 

Mam na maxxuma podobne wyposażenie bez przedniego tuza ale przygotowany pod ładowacz 288 000 netto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v