Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tutaj może ktoś kto trudni się bydłem zachowawczym? Polskim czerwonym ewentualnie białogrzbietym lub innym? Potrzebuje trochę porad i zakupić sztuki do hodowli. Może macie jakieś namiary na kogoś takiego? 

Opublikowano
17 minut temu, Karollorak93 napisał:

Jest tutaj może ktoś kto trudni się bydłem zachowawczym? Polskim czerwonym ewentualnie białogrzbietym lub innym? Potrzebuje trochę porad i zakupić sztuki do hodowli. Może macie jakieś namiary na kogoś takiego? 

Napisz do koleżanki @polka , z tego co wiem zajmuje się hodowlą polskich ras

Opublikowano
37 minut temu, Karollorak93 napisał:

Ile potrzebujesz na start? Mam w rodzinie co trzymają białogrzbiety, tylko ich ceny..............

Opublikowano

Na sokołowie to i kości wołowe z mięsem przemielają ! Poraz drugi w tym tygodniu w kotlecie wołowym kość  znalazłem ,poprzednio to aż plomba mi wypadła Muszę ich pozwać niech za implanty mi zapłacą

• Haha 1
Opublikowano

Jakieś takie nie za duże po 2,5-3 koła krzyczeli .....i chyba idą bo jak tam od czasu do czasu jestem zagadać to nie mają za wiele szt.

Mam od nich jedną , jest mamką

Przed chwilą, marijusz napisał:

Na sokołowie to i kości wołowe z mięsem przemielają ! Poraz drugi w tym tygodniu w kotlecie wołowym kość  znalazłem ,poprzednio to aż plomba mi wypadła Muszę ich pozwać niech za implanty mi zapłacą

a co Ty chciałeś?? Jak biją takie jak Twój champion

Opublikowano
11 minut temu, soltys48 napisał:

Ile potrzebujesz na start? Mam w rodzinie co trzymają białogrzbiety, tylko ich ceny..............

Potrzebował bym na start ze 4-5 sztuk. Najlepiej krowy wycielone juz. Po ile by takie coś mogli cenić ? 

Opublikowano

Jak byś tak łapczywie nie jadł to by plomba nie wypadła :ph34r:

5 minut temu, marijusz napisał:

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

może takie rasy to dobry sposób żeby zarobić na bydle

z tego żyją tylko

2 minuty temu, Karollorak93 napisał:

Potrzebował bym na start ze 4-5 sztuk. Najlepiej krowy wycielone juz. Po ile by takie coś mogli cenić ? 

uuu to raczej nie u nich

Opublikowano
54 minuty temu, zbitom793 napisał:

Kto teraz dla nich kupuje ? Stawiszyński umarł w zeszlym roku

Krystian nadal kupuje, ten co kierowcą był, obioł interes po wujku. I nazywa się tak samo. 

Jacek to zmarł głupią śmiercią bo dostał zatoru po trzech dniach potym jak uderzył go byk przy załadunku w rękę. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Karollorak93 napisał:

Z jakiego wojewodztwa jestes?

Opublikowano
8 minut temu, Szu15000 napisał:

dzisiaj sprzedane 4x hf 6.3netto i ładny chxhf umówiony na 7netto, poszedł na wbc i wyszedł 7.5netto odbiorca Blutex Kaszczor

skąd jesteś, jak z wypłacalnością ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v