Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, marijusz napisał:

a więc  trzy z szesciu byków zakupionych 10 miesiecy temu sprzedane Wyszły 10150zł Za sześć zapłacilem  11000 tys  Pozostałe trzy(są ładniejsze) to bedzie mój zarobek

- żarcie😁

7 minut temu, marijusz napisał:

a więc  trzy z szesciu byków zakupionych 10 miesiecy temu sprzedane Wyszły 10150zł Za sześć zapłacilem  11000 tys  Pozostałe trzy(są ładniejsze) to bedzie mój zarobek

- żarcie😁

Opublikowano
Przed chwilą, marijusz napisał:

mogę ci podać  ale bez danych  (jak to jarek podaje )

Dane zachowaj dla siebie.tu nawet handlarze sa anonimowi.zrob tak jak moje.waga miesa klasa cena z boku waga netto dlugopisem i damy rade

1 minutę temu, HF86 napisał:

Dane zachowaj dla siebie.tu nawet handlarze sa anonimowi.zrob tak jak moje.waga miesa klasa cena z boku waga netto dlugopisem i damy rade

Brutto bo tu kazdy inaczej liczy

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

7 zl brutto z rki? 13×0.55×1.07=7.65 przy zalozeniu minimum wybicia.oj handlarze takich uwielbiajo😁druga sprawa ktos tu dawno obiecal ceny pultusz

Akurat cena ubojni  ,takiej co w uja na wadze nie gra i z płatnościami nie zalega ,A po drugie to łódzkie u nas ceny słabsze 

Opublikowano

Lo matko 7.43 za zdycha a tu dostaja po 7 za rke🐮dzieki oto chodzilo.moze jakas czesc tez sie nauczy

Opublikowano
52 minuty temu, damian007 napisał:

Stalowe czy aluminiowe będą??

Miedziane😎

Opublikowano
16 minut temu, marijusz napisał:

mu chodzi pewnie o mojego przed ostatniego byka na rozliczeniu 

Tak wlasnie o tego byka.wstawiles rozliczenie i nastala cisza.czekamy jeszcze na jedno rozliczenie🐮

Opublikowano
2 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Co wy się tak wszyscy na ten złom przerzucacie ? 🤔

młody Jesteś to sie nie znasz.Wiesz jaki to interes??

2 minuty temu, HF86 napisał:

Tak wlasnie o tego byka.wstawiles rozliczenie i nastala cisza.czekamy jeszcze na jedno rozliczenie🐮

coś mi w głowie dziś nie halo z myśleniem oświećcie mnie

Opublikowano

Oj soltysie jeszcze bazydlo.ale wszystko w swoim czasie pewnie.napiecie rosnie

Opublikowano
1 minutę temu, Cybulek17 napisał:

Mów byle szybko bo kirowiec t150 i dwie białoruśki są do pocięcia. 

Złom to jest jak żyła złota na Alasce😊

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

Trochę źle liczysz bo akurat tego to policz z wagi brutto (dzień żarł trzy dni nie żarł) Pewnie  kiedyś ważył już wiej stąd takie dobre wybicie(jak na małego hf)

Opublikowano
7 minut temu, Cybulek17 napisał:

Mów byle szybko bo kirowiec t150 i dwie białoruśki są do pocięcia. 

Kira to jakbym jeszcze w całości kupił Remont kapitalnym będzie tanszy niż uszczelki do new hollanda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v