Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przeciez agencja ma tą wiedzę z ubojni, wiec zakładając ze ubojnia wystawie nieprawdziwe dane rolnikowi to czemu nie miałaby tych samych danych podać do agencji? 

A wracając do Tarnowa tam ponoć święto jesli waga działa, obiło mi się o uszy ze dysponują taką samą wagą zywcową jak punkty GS w latach 60 :) 

Edytowane przez Karollorak93
  • Like 3
Opublikowano

Spróbuj w sklepie kupić 1,5 kg cukierków i powiedzieć że tu kg i za tyle płacisz .A na ubojni niby państwowy wet siedz nie zależyny i i podpisuje kwity. Jak afera antybiotyków była to z kwiatami że 17 kg ogonow wołowych do Czech pojechała i afera. Toc to cyrk na kółkach. 

7 minut temu, Karollorak93 napisał:

Przeciez agencja ma tą wiedzę z ubojni, wiec zakładając ze ubojnia wystawie nieprawdziwe dane rolnikowi to czemu nie miałaby tych samych danych podać do agencji? 

A wracając do Tarnowa tam ponoć święto jesli waga działa, obiło mi się o uszy ze dysponują taką samą wagą zywcową jak punkty GS w latach 60 :) 

Wydanie 700tys na wagę + klasę to drobne na system ale poco 😆Walim puki system trwa, a jak komu brakuje to na kontrakty choć. Jeszcze lepiej 😆

Opublikowano

I dużo więcej niż to co się spodziewaliście ? Bo ja czekam i naradzie nic😧

Opublikowano
19 minut temu, lolek1 napisał:

Ponad 2.5 tyś więcej niż wyliczone

Opublikowano
2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Jak będziesz miał te mniejsze jałówki odezwij się do mnie :)

Ten tydzień

1 godzinę temu, AdamRo napisał:

Ma z czego :) 

No ma😁

19 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła a ja tylko za krowy nie całe 2500 🙁🙁🙁

Mało Ci przy tej cenie mleka?

Opublikowano
soltys48 napisał:

2 godziny temu, JarekBazydlo napisał: Jak będziesz miał te mniejsze jałówki odezwij się do mnie  Ten tydzień

To i tak byśmy po świętach załatwili sprawę na spokojnie. Jak już je będziesz miał to wyślij mmsem fotki.

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Ktos tu dobrze pisal przelewaja jak chca...

Jedni sa zadowoleni  bo wiecej inni wk***i...bo malo a jeszcze innych chu... strzela bo sie nie zalapali...

no własnie  nie wiem jak to patrzą bydło mam czysto rasowe i nie należy sie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v